18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Presja homolubów....
frankenstein • 2014-02-14, 11:56
Od dłuższego czasu myślałem o Polsce jako konserwatywnym murze homosceptycyzmu... ale nie środowiska TFU! homosiowate mają duzo do powiedzenia.

Kod:
Na pływalni w Żyrardowie ogłosili walentynkową promocję: dwa bilety dla pary zakochanych w cenie jednego. Ale tylko dla heteroseksualnych. Po protestach szybko zmienili zdanie. - Zapraszamy wszystkie pary, święto zakochanych jest dla każdego - mówi teraz prezeska pływalni<br> Jeszcze w czwartek rano na oficjalnej stronie Żyrardowa można było przeczytać takie oto zaproszenie: "Walentynki na pływalni <>. Przygotowaliśmy specjalną promocję dla zakochanych par (kobieta + mężczyzna, chłopiec+dziewczynka). Wejście dla dwóch osób w cenie jednego biletu. Serdecznie zapraszamy". Wokół czerwone serduszka.<br> <br> O promocji na żyrardowskiej pływalni napisał na Facebooku dwumiesięcznik społeczno - kulturalny LGBTQ "Replika", zamieszczając krótki list od czytelnika: "Pary homoseksualne także są mieszkańcami Żyrardowa, płacą tu podatki, a są wykluczani w święto miłości. Smutne."

Link do źródła

Taaa... mniejszość ma do powiedzenia więcej niż większość taka kurwa demokracja...

sam nie lubie walentynek bo to komercha itp - wolę świętować w święto kobiet ale moja i tak wykorzystuje okazje na dostanie dodatkowego badyla ...
Zgłoś
o................n 2014-02-16, 6:29 4
Prawda jest taka, że gdyby zalegalizowano te nieszczęsne związki partnerskie to w ciągu 24 godzin zniknęła by cała propaganda środowisk homoseksualnych i nikt by o to nie dawał jebania. A tak robicie z igły widły.
Zgłoś
Rev81 2014-02-16, 9:45 4
Wiecie co? Zacytuję kpt. Tytusa Bombę: "Jak się kochają, to chuj z nimi". Geje to też ludzie i jestem pewien, że homoseksualizm nie zagraża przetrwaniu rasy ludzkiej. Więc po co tak się rzucać?
Zgłoś
swipe 2014-02-16, 10:12
Dużo chętnych do bicia, tak bardzo boicie się gejów ? Lol
Zgłoś
Websterthe1 2014-02-16, 10:42
swipe napisał/a:

Dużo chętnych do bicia, tak bardzo boicie się gejów ? Lol

Boją się że się zarażą

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
t................t 2014-02-16, 10:57 3
Rev81 napisał/a:

Wiecie co? Zacytuję kpt. Tytusa Bombę: "Jak się kochają, to chuj z nimi". Geje to też ludzie i jestem pewien, że homoseksualizm nie zagraża przetrwaniu rasy ludzkiej. Więc po co tak się rzucać?

Też bym nic do ich popierdolenia nie miał, póki by się z tym publicznie nie afiszowali i nie kazali zmieniać prawa tak, aby mogli się pobierać w te swoje "małżeństwa" i póki by nie kazali dzieciom w przedszkolu wpajać propagandę unii euroPEJSKIEJ, że związek mężczyzna - mężczyzna, kobieta - kobieta, jest całkowicie normalny.

Tyle w tym temacie.
Zgłoś
Niechlast 2014-02-16, 11:11
Pierwszy news z mojego miasta i kurwa musiał z pedalstwem być związany, ja pierdolę ...
Zgłoś
Voxal 2014-02-16, 11:51 2
Jak to mówią:
Zgłoś
Soxic 2014-02-16, 12:38 6
Te pedalskie wybryki natury w ogóle ze społeczeństwa powinny być wykluczeni...
W dupach się pedałom i tym kurwom poprzewracało.
Zgłoś
S................e 2014-02-16, 13:39
BongMan napisał/a:

... podobierać się w pary i udawać pedryli.

Hmm... Nie wiem co lepsze. Promowana wejściówka na basen z konsekwencją, że ktoś znajomy, nie wtajemniczony cię zobaczy i na długie lata zostanie ci łatka pedała, połączona z możliwym dostaniem w mordę, czy też opcja druga, czyli normalne zapłacenie za karnet, lub jednorazową wejściówkę. Raczej wolał bym tę drugą opcję.
Zgłoś
Kine 2014-02-16, 13:58
BongMan napisał/a:

Jakby o tym wiedzieć wcześniej to można by im całkiem srogo dojebać. Nazbierać WSZYSTKICH kumpli, kolegów, znajomych bliższych i dalszych, ich kumpli, ich kolegów, ich znajomych, itd, tak żeby było kilka setek osób, podobierać się w pary i udawać pedryli. Jakby musieli wpuścić za darmo na basen kilkaset osób, to szybko by im lewacka tolerancja bokiem wyszła.

To jest sadistic, tu nikt nie ma kumpli
Zgłoś
~Angel 2014-02-16, 14:06 1

oj widać, że gówno wiesz.

Na sadolu powstawały zarówno wielkie miłosci, wypadki przy "pracy" oraz rozstania i rozwody.

Pewnie jesteś rudy więc i na sadolu nie znalazłeś kumpli
Zgłoś
Yogii26 2014-02-16, 16:28 1
Akurat w Żyrardowie zebrać ekipę dresów nie trudno. Mojego kumpla mało co nie pobili ale i tak musiał salwować się ucieczką, przy czym zgubił but a co dopiero jakby im powiedzieć że za darmo mogą ponapierdalać pederastów
Zgłoś
mauri 2014-02-16, 22:40
Jestem z Żyrardowa - dresów nie brakuje, a para normalnych, nieepatujących swoją orientacją lesbijek dostaje opierdol w liceum, bo SIEDZĄ koło siebie na przerwach (nauczyciele nawet by się nie przypierdalali, ale w kółko dostają skargi od "życzliwych" jakby się tak ruchały na korytarzu co najmniej). Więc ciężko mówić o jakichkolwiek przejawach tolerancji w choćby niskim zakresie (moje miasto, takie piękne). Nasze liceum jest w tym samym budynku co wspomniana pływalnia - byłoby dobrze, gdyby zajmowanie się parami homo było ich jedynym problemem. -.-

Swoją drogą, środowiska LGBT to robią więcej dobrego niż złego na rzecz swoich członków. Rzyg mnie bierze jak o nich słyszę.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów