Od dłuższego czasu myślałem o Polsce jako konserwatywnym murze homosceptycyzmu... ale nie środowiska TFU! homosiowate mają duzo do powiedzenia.
Link do źródła
Taaa... mniejszość ma do powiedzenia więcej niż większość taka kurwa demokracja...
sam nie lubie walentynek bo to komercha itp - wolę świętować w święto kobiet ale moja i tak wykorzystuje okazje na dostanie dodatkowego badyla ...
Kod:
Na pływalni w Żyrardowie ogłosili walentynkową promocję: dwa bilety dla pary zakochanych w cenie jednego. Ale tylko dla heteroseksualnych. Po protestach szybko zmienili zdanie. - Zapraszamy wszystkie pary, święto zakochanych jest dla każdego - mówi teraz prezeska pływalni<br>
Jeszcze w czwartek rano na oficjalnej stronie Żyrardowa można było przeczytać takie oto zaproszenie: "Walentynki na pływalni <>. Przygotowaliśmy specjalną promocję dla zakochanych par (kobieta + mężczyzna, chłopiec+dziewczynka). Wejście dla dwóch osób w cenie jednego biletu. Serdecznie zapraszamy". Wokół czerwone serduszka.<br>
<br>
O promocji na żyrardowskiej pływalni napisał na Facebooku dwumiesięcznik społeczno - kulturalny LGBTQ "Replika", zamieszczając krótki list od czytelnika: "Pary homoseksualne także są mieszkańcami Żyrardowa, płacą tu podatki, a są wykluczani w święto miłości. Smutne."
Link do źródła
Taaa... mniejszość ma do powiedzenia więcej niż większość taka kurwa demokracja...
sam nie lubie walentynek bo to komercha itp - wolę świętować w święto kobiet ale moja i tak wykorzystuje okazje na dostanie dodatkowego badyla ...