18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Presja homolubów....
frankenstein • 2014-02-14, 11:56
Od dłuższego czasu myślałem o Polsce jako konserwatywnym murze homosceptycyzmu... ale nie środowiska TFU! homosiowate mają duzo do powiedzenia.

Kod:
Na pływalni w Żyrardowie ogłosili walentynkową promocję: dwa bilety dla pary zakochanych w cenie jednego. Ale tylko dla heteroseksualnych. Po protestach szybko zmienili zdanie. - Zapraszamy wszystkie pary, święto zakochanych jest dla każdego - mówi teraz prezeska pływalni<br> Jeszcze w czwartek rano na oficjalnej stronie Żyrardowa można było przeczytać takie oto zaproszenie: "Walentynki na pływalni <>. Przygotowaliśmy specjalną promocję dla zakochanych par (kobieta + mężczyzna, chłopiec+dziewczynka). Wejście dla dwóch osób w cenie jednego biletu. Serdecznie zapraszamy". Wokół czerwone serduszka.<br> <br> O promocji na żyrardowskiej pływalni napisał na Facebooku dwumiesięcznik społeczno - kulturalny LGBTQ "Replika", zamieszczając krótki list od czytelnika: "Pary homoseksualne także są mieszkańcami Żyrardowa, płacą tu podatki, a są wykluczani w święto miłości. Smutne."

Link do źródła

Taaa... mniejszość ma do powiedzenia więcej niż większość taka kurwa demokracja...

sam nie lubie walentynek bo to komercha itp - wolę świętować w święto kobiet ale moja i tak wykorzystuje okazje na dostanie dodatkowego badyla ...
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2014-02-14, 12:48 7
homo propaganda przyniesie gorsze efekty...zobaczycie

(|)-------C====8
Zgłoś
BongMan 2014-02-14, 13:18 44
Jakby o tym wiedzieć wcześniej to można by im całkiem srogo dojebać. Nazbierać WSZYSTKICH kumpli, kolegów, znajomych bliższych i dalszych, ich kumpli, ich kolegów, ich znajomych, itd, tak żeby było kilka setek osób, podobierać się w pary i udawać pedryli. Jakby musieli wpuścić za darmo na basen kilkaset osób, to szybko by im lewacka tolerancja bokiem wyszła.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Zofar 2014-02-14, 14:36 1
frankenstein napisał/a:

sam nie lubie walentynek bo to komercha itp - wolę świętować w święto kobiet ale moja i tak wykorzystuje okazje na dostanie dodatkowego badyla ...

A co Twój jej już nie starcza?

a Wątek popieram

Per Aspera Ad Astra
Zgłoś
dnr 2014-02-14, 15:07 16
Nie poprzestańmy na tym, bądźmy bardziej postępowi. A co z parami mężczyzna-chłopiec i mężczyzna-dziewczynka? Oni też płacą podatki, to takie smutne, że są wykluczeni w święto miłości. Stop pedofobii.
Zgłoś
Marxe 2014-02-15, 12:12 5
kurwa,co jeszcze może zoofile,nekrofile,chujwiektojeszczefile nie powinny też być dyskryminowane bo przecież też płacą podatki,bo przecież musimy się upodobnić do zapierdalającego w dół zachodu,gdzie choroby typu homoseksualizm jest uznawany za orientację,bo przecież Adam w raju też był pedałem a jego kochanek był małpą
Zgłoś
Paskudny Stary Dżon 2014-02-15, 18:51 3
Tragedia.

Ale nie ma co się dziwić. Już od ładnych paru lat pranie mózgów trwa.

W alarmie do piekieł pozwalam
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
Zgłoś
Prokurator 2014-02-16, 1:31 8
To niesamowite, uderzające w godność człowieka i prawa człowieka, że idąc na basen można natknąć się na miziające się pedalstwo.
Zgłoś
EgoPoezji 2014-02-16, 1:31
Źyrardów zawsze spoko;0 pozdrawiam
Zgłoś
isotop 2014-02-16, 1:33 8
Hasło przewodnie oburzonych na to: "Nie masz własnych problemów? Stwórz je sobie.".

Poza tym Bongman też ma rację, bo do sprawy można było sprytnie podejść i skorzystać z promocji udając geja. Zresztą dowolne grono znajomych mogłoby się dobrać w pary damsko-męskie, a jakby się liczba kobiet i mężczyzn nie dopasowała to wtedy ewentualnie pary damskie albo pary męskie. Przecież nikt nie będzie sprawdzał czy się kochają...

Kombinując jeszcze bardziej to taka kampania może być uznana za dyskryminującą dla... samotnych. I co? I chuj, można grzmieć w Strasburgu, że żyrardowska pływalnia wyróżnia pary, a olewa singli. Nic tylko iść po popcorn i patrzeć co dalej. Bo z głupotą walczy się jej sposobami.
Zgłoś
nockeer 2014-02-16, 1:35 1
Może jeszcze mogli dodać 'wujek' + dziewczynka, ciapaty + koza...
Zgłoś
Hrodgar 2014-02-16, 1:38
Historia nas uczy, że mniejszości które zamiast siedzieć cicho, obnosiły się ze swoją mniejszością, źle skończyły. Zapytajcie żydów czy arian.

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
SacreBleu 2014-02-16, 1:39 6
Powiedz mi, prosze, w jaki sposob ma sie to twoje stwierdzenie "mniejszosc ma do powiedzenia wiecej, niz wiekszosc" do tego akurat przypadku? Jakos nie widze, zeby ktos naciskal, ze to para homoseksualna miala by wygrac, tylko, zeby tez takie byly uwzgledniane w konkursie. Rusz lepetyna zanim cos glupiego napiszesz, bo ma sie to nijak do sytuacji
Zgłoś
I................r 2014-02-16, 2:31 5
Nie kumam, co z tego?
Oni tam nie przychodzą się ruchać na tym basenie,tylko popływać. Z reguły mam wyjebane w pierdolenie o dyskryminowaniu, ale tutaj faktycznie tak jest.

Ja pierdole, kurwa mac, nowy laptop a spacja juz rojebana. chuj kurwa jebana w dupe mac.
nie nie ma touretta

wracajac do tematu, dopoki jakis facet do mnie sie nie "dobiera" i nie robi gejowskich rzeczy publicznie, to mam wyjebane kogo sobie rucha w domu.
Zgłoś
606 2014-02-16, 4:02 1
Tu nie chodzi o dyskryminację pedalstwa (słuszną zresztą), tylko o to, że jak uwzględnią w konkursie parę facet+facet (dla przykładu) to zleci się w kurwę ludzi, kumpli palących głupa dla tańszej wejściówki i pływalnia zamiast atrakcji/konkursu/zabawy będzie miała siano na minusie.

internetowi wojownicy napierdalają na sadolu na lewactwo zapominając, że właścicielem jest lewak, który trzepie na nich siano. tyle wygrać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów