Mój szef wywiera na mnie taką presję, że odżywiając się węglem srałbym diamentami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jedna linijka tekstu a mnie rozbawiła
Po angielsku chyba brzmiałoby lepiej, bo u nas presja to niekoniecznie ciśnienie, aaaale i tak spoko
U mnie w robocie pod ziemią przy sztygarze wyciskałbyś już pierścionki zaręczynowe...
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Kasą dzielimy się fifty-fifty.
jedząc trociny srałbyś deskami. przydałbyś się u mnie na stolarni. napisz na priv jak cię taka fucha interesuje
No to ostro ciśnie twój odbyt. Gratulacje dla szefa bo wytworzyć 5 GPa to nie banał. Jakie stosujesz smary?
qwerty6 napisał/a:
Wy się śmiejecie a diament kanty to ma ostre...
Pewnie ma taki zapierdol, że srałby już oszlifowanymi.
qwerty6 napisał/a:
Mój szef wywiera na mnie taką presję, że odżywiając się węglem srałbym diamentami.
Odżywiając się węglem nie srałbyś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów