Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Wąski 2013-03-13, 20:31
Nie rozumiem
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2013-03-13, 20:32 45
Wąski, specjalnie dla ciebie:
F1 - Franciszek I, nowy papież (analogicznie do JP2, B16).
PDF files - wymowa zbliżona do paedophiles.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-13, 20:33 6
Wąski, w sumie nie ma co rozumieć. Mit o kościele zapisany skrótem. nic ciekawego. Temat oklepany.
Zgłoś
W 2013-03-13, 20:35 1
Prometeus_Coprophagus napisał/a:

Wąski, specjalnie dla ciebie:
F1 - Franciszek I, nowy papież (analogicznie do JP2, B16).
PDF files - wymowa zbliżona do paedophiles.

rozwiązanie rebusa ułatwiają aż dwa tagi: papież, pedofil
Zgłoś
s................r 2013-03-13, 20:35 1
mit o kościele, dobre sobie, zażarci katole nie przestana mnie nigdy rozbawiać
Zgłoś
Muscasa 2013-03-13, 20:37 5
stalowyszczur napisał/a:

zażarci katole

znając życie sam popierdalasz co niedziele do kościółka, składasz rączki i sie grzecznie modlisz a w necie robisz z siebie kozaka który gardzi religią...
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-13, 20:38 13
stalowyszczur napisał/a:

mit o kościele, dobre sobie, zażarci katole nie przestana mnie nigdy rozbawiać

A mnie debile biorący każdego człowieka za katola tylko dlatego że broni tej instytucji i wiary...
Zgłoś
Moby_Dick 2013-03-13, 20:39 5
Od dziś argentyńskie telenowele w każdą niedzielę.
P.s. A ta nagła cisza na placu po ogłoszeniu, że Argentyńczyk i że Franciszek - cisza bezcenna. Włosi katolicy, a pewnie kurwami pod nosem sypali zdrowo. Jakby wybrali czarnego papieża, to pewnie połowa by się rozeszła do domów, a z dobre 60% katolików na świecie, głownie w europie przestałoby być katolikami - Takie to katoliki wielkie!
Zgłoś
Philipek 2013-03-13, 21:13 1
nie mam tv ani radia a i tak nie da sie nie wiedziec kto jest papierzem i to zaraz po wybraniu 0.o nawet Sadistic..
Zgłoś
harman.kardon 2013-03-13, 21:43 1
A mnie najbardziej bawi że każdy temat jakkolwiek związany z KK przyciąga ogarniętych ateistów trolli musi wam nieźle zwieracze spinać.
Zgłoś
J................D 2013-03-13, 21:54 5
W napisał/a:

rozwiązanie rebusa ułatwiają aż dwa tagi: papież, pedofil

jeden tag , przecinek Ci sie wjebal zlosliwie ;d
Zgłoś
P................n 2013-03-14, 0:32 3
My, "ateiści" (choć ateistów jest wśród nas pewnie 30%, reszta to deiści, agnostycy czy wolnomyśliciele) napinamy się na waszą religię dlatego, że bardzo nas boli wszechogarniająca głupota i ignorancja, przez co nie potrafimy się oprzeć pokusie pomocy takim ubogim myślowo jednostkom.
Zgłoś
kulpiotr 2013-03-14, 18:03
Z tym, że to jest Franciszek, a nie Franciszek I
Zgłoś
s................r 2013-03-14, 20:19
Cytat:

znając życie sam popierdalasz co niedziele do kościółka, składasz rączki i sie grzecznie modlisz a w necie robisz z siebie kozaka który gardzi religią

Że niby ty znasz to życie? I gdzie ja tu gardze religią? Opanuj się, podobno najlepiej wychodzi przy jechaniu na szmacie albo przy garach.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem