Press F1 for help with PDF files nabrało nowego sensu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wąski, specjalnie dla ciebie:
F1 - Franciszek I, nowy papież (analogicznie do JP2, B16).
PDF files - wymowa zbliżona do paedophiles.
Wąski, w sumie nie ma co rozumieć. Mit o kościele zapisany skrótem. nic ciekawego. Temat oklepany.
Prometeus_Coprophagus napisał/a:
Wąski, specjalnie dla ciebie:
rozwiązanie rebusa ułatwiają aż dwa tagi: papież, pedofil
mit o kościele, dobre sobie, zażarci katole nie przestana mnie nigdy rozbawiać
stalowyszczur napisał/a:
zażarci katole
znając życie sam popierdalasz co niedziele do kościółka, składasz rączki i sie grzecznie modlisz a w necie robisz z siebie kozaka który gardzi religią...
stalowyszczur napisał/a:
mit o kościele, dobre sobie, zażarci katole nie przestana mnie nigdy rozbawiać
A mnie debile biorący każdego człowieka za katola tylko dlatego że broni tej instytucji i wiary...
Od dziś argentyńskie telenowele w każdą niedzielę.
P.s. A ta nagła cisza na placu po ogłoszeniu, że Argentyńczyk i że Franciszek - cisza bezcenna. Włosi katolicy, a pewnie kurwami pod nosem sypali zdrowo. Jakby wybrali czarnego papieża, to pewnie połowa by się rozeszła do domów, a z dobre 60% katolików na świecie, głownie w europie przestałoby być katolikami - Takie to katoliki wielkie!
P.s. A ta nagła cisza na placu po ogłoszeniu, że Argentyńczyk i że Franciszek - cisza bezcenna. Włosi katolicy, a pewnie kurwami pod nosem sypali zdrowo. Jakby wybrali czarnego papieża, to pewnie połowa by się rozeszła do domów, a z dobre 60% katolików na świecie, głownie w europie przestałoby być katolikami - Takie to katoliki wielkie!
nie mam tv ani radia a i tak nie da sie nie wiedziec kto jest papierzem i to zaraz po wybraniu 0.o nawet Sadistic..
A mnie najbardziej bawi że każdy temat jakkolwiek związany z KK przyciąga ogarniętych ateistów trolli musi wam nieźle zwieracze spinać.
W napisał/a:
rozwiązanie rebusa ułatwiają aż dwa tagi: papież, pedofil
jeden tag , przecinek Ci sie wjebal zlosliwie ;d
My, "ateiści" (choć ateistów jest wśród nas pewnie 30%, reszta to deiści, agnostycy czy wolnomyśliciele) napinamy się na waszą religię dlatego, że bardzo nas boli wszechogarniająca głupota i ignorancja, przez co nie potrafimy się oprzeć pokusie pomocy takim ubogim myślowo jednostkom.
Cytat:
znając życie sam popierdalasz co niedziele do kościółka, składasz rączki i sie grzecznie modlisz a w necie robisz z siebie kozaka który gardzi religią
Że niby ty znasz to życie? I gdzie ja tu gardze religią? Opanuj się, podobno najlepiej wychodzi przy jechaniu na szmacie albo przy garach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów