📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa jacy ci protestujacy za klimat itp. To są jebani idioci bez mózgu to nie mam słów..
Miód dla oczu, zimne piwko leci. Ekopojebom się zachciało drogę blokować bo samochody wydzielają spaliny. Niech wypierdalają z tym protestem do właścicieli prywatnych odrzutowców, które powodują w chuj więcej zanieczyszczeń niż te wszystkie samochody razem wzięte.
Duże skuteczniejsze byłoby zablokowanie tramwaju. Chwila moment i całe miasto stoi.
Najgorsze jest to, że przez przepisy prawne nie można takiemu głąbowi jednemu z drugim zasadzić kopa, bo ekowaginy zrobią larum o przemocy itd. Przecież oni blokują miasto, więc są wrzodem na dupie służb miejskich. . A robią to bo wiedzą że im włos z głowy nie spadnie. Może jakaś grzywna czy coś w tym rodzaju. Dlaczego nie pojadą do Arabii Saudyjskiej robić sobie protest? Przecież Ahmedy wydobywają tą straszną ropę. Obywatelskim obowiązkiem powinno być aby kierowcy spuścili kolektywny łomot i pousuwali odpady z drogi. Co za czasy...
GAS GAS GAS! Stara niemiecka szkoła
A najlepsze jest to, że wywołują sztucznie zatory przez co samochód, zamiast dojechać z punktu A do B, dodatkowo generuje spaliny stojąc w korku. Są odkejeni tak samo jak fit grubasy i drak quiny w przedszkolach.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Miód dla oczu, zimne piwko leci. Ekopojebom się zachciało drogę blokować bo samochody wydzielają spaliny. Niech wypierdalają z tym protestem do właścicieli prywatnych odrzutowców, które powodują w chuj więcej zanieczyszczeń niż te wszystkie samochody razem wzięte.
A najlepsze jest to, że wywołują sztucznie zatory przez co samochód, zamiast dojechać z punktu A do B, dodatkowo generuje spaliny stojąc w korku. Są odkejeni tak samo jak fit grubasy i drak quiny w przedszkolach.
Ekopojeby. Traktować jak terroryzm i za chwilę będzie po problemie. A z gazem to bym poczekał jak się przykleją
Tak z ciekawości, można takiej osobie gazem po oczach czy to się w ogóle nie kwalifikuje pod obronę? I grzecznie czekać na policję?
Syropzczosnku napisał/a:
Tak z ciekawości, można takiej osobie gazem po oczach czy to się w ogóle nie kwalifikuje pod obronę? I grzecznie czekać na policję?
W Niemczech gaz jest zabroniony. Typ na bank za tą akcje będzie miał problemy...
wystarczy zobaczyc skad dostaja kase te eko-zjeby. u nas to samo, takie "grupy aktywistow" sponosrowane miedzyinnymi przez zjebow z batorego - ktorego finansuje wiadomo kto.
takie to kurwa eko terrorist, że te szmaty co mają na sobie to pewnie na drzewie urosły szczególnie kamizelki wyprodukowane z pet-u
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów