📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale co babci po pustej butli? Napelniona mialaby zapieczętowany zawór. A co do cen to u mnie dalej po 59 zł za taką płace
Lepiej dać butlę z gazem, który się jej przyda, niż czekoladki czy pięćsetnego kwiatka
chce zagazowac babcie ????
Tusk jak wroci da wszystkim po 100 kilo zlota albo ..... piniendzy ni ma i nie bendzie
Tusk jak wroci da wszystkim po 100 kilo zlota albo ..... piniendzy ni ma i nie bendzie
Rozpłakałem się ze wzruszenia Plandemia zbiera żniwo , ale to nie wina rządu tylko kosmitów , płaskoziemców , Rosjan i białych niedzwiedzi
Bo u nas się nie produkuje lihfa biura biura biura w wawie już miejsca na borówce nie ma
E dziewczyny i chłopaki nie chcę nikogo martwić ale wiem bo noszę taką butlę na hate bo mam od domu 100 metrów do stacji i jestem w 100% przekonany że gość by tak pełnej nie utrzymała więc dał babci pustą XD
Zixs napisał/a:
E dziewczyny i chłopaki nie chcę nikogo martwić ale wiem bo noszę taką butlę na hate bo mam od domu 100 metrów do stacji i jestem w 100% przekonany że gość by tak pełnej nie utrzymała więc dał babci pustą XD
No BA! Widać, że plomba z zaworu zdjęta. Pustą butlę babci dać oj nieładniel
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów