📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To jest zabawne najpierw głosują od 35 lat na SLD PIS PO PSL konf kukiz petru n. lewica hołownia a potem narzekają... W/G mnie najbardziej narzekać mogą ci co nie głosowali bo wiedzieli że wszyscy to ta sama kurwa do koryta i nie chcieli reszcie Rodaków robić los taki jak teraz ... głosujcie dalej na oszołomów na złożach zarabiać nie możemy, na produkcji też nie, Polska to tylko usługi biurokracja i do wynajęcia białe murzyny za grosze chociaż nie o Czarnych pan dbał bo jakby umierali szybko to by został bez bawełny ...
Nie ma co się śmiać, dawanie takich prezentów, bądź podobnych, będzie czymś normalnym.
Słabe jak skurwysyn, nie ma piwa!
Niech babci dobrze podłączy butlę.
Ale to jest propan butan a nie metan.
Fury mam na gaz i wkurwia mnie płacenie 50% więcej za bal niż w czerwcu.
Ale to chyba nie o to chodziło.
Chyba że kutas zabiera babce emeryturę i to butla do gotowania na cały rok. Koleś ma taką minę jakby jej łaskę robił.
Fury mam na gaz i wkurwia mnie płacenie 50% więcej za bal niż w czerwcu.
Ale to chyba nie o to chodziło.
Chyba że kutas zabiera babce emeryturę i to butla do gotowania na cały rok. Koleś ma taką minę jakby jej łaskę robił.
Ciekawe czy ta butla me aktualną legalizację i gaz w środku.
Parę miesięcy temu butla z gazem kosztowała 59 zł teraz 85 zł
Krakus36 napisał/a:
To jest zabawne najpierw głosują od 35 lat na SLD PIS PO PSL konf kukiz petru n. lewica hołownia a potem narzekają... W/G mnie najbardziej narzekać mogą ci co nie głosowali bo wiedzieli że wszyscy to ta sama kurwa do koryta i nie chcieli reszcie Rodaków robić los taki jak teraz ... głosujcie dalej na oszołomów na złożach zarabiać nie możemy, na produkcji też nie, Polska to tylko usługi biurokracja i do wynajęcia białe murzyny za grosze chociaż nie o Czarnych pan dbał bo jakby umierali szybko to by został bez bawełny ...
Dokładnie tak, przed wyborami zrobią wszystko żeby tylko dojść do koryta, potem kilka lat ściemy, opowiadania że jednak nie mogą spełnić obietnic wyborczych z powodu poprzedniej władzy itd... i tak mija kadencja, potem wchodzą ci sami albo kolejni i zabawa zaczyna się od początku... Zacytuję Pana Premiera "trzeba iść na wybory, tłumnie", a potem już nie jesteście nam potrzebni...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów