ps; Nie mam pojecia czy pokaz balonika z silikonem zabroniony na glownej.
Jesli przesadzilem prosze przeniesc na harda dziekuje
Prezent? Jeśli ktoś otrzymuje taki prezent to znaczy, że jest z nim coś nie tak. Albo może osoba, która wręcza ten prezent.. no bo kto w końcu kupuje takie rzeczy?! Kto się zadaje z ludźmi, którzy takie rzeczy potrzebują! O świecie ile dumania...
A uwierz mi byś się zdziwił jak by się ucieszyła jak z normalnym prezentem dostała jeszcze np kuleczki! No chyba że to z jakiegoś zakonu czy coś - to wręcz bulwersujące by było. A jak nie to z kuleczek będzie happy i sama się pobawi i we dwójkę troche urozmaicicie swoje życie erotyczne itp. Prosta sprawa- Spytaj się tu na sadolu kobiet czy któraś nie ma np wibratora?
Prezent? Jeśli ktoś otrzymuje taki prezent to znaczy, że jest z nim coś nie tak. Albo może osoba, która wręcza ten prezent.. no bo kto w końcu kupuje takie rzeczy?! Kto się zadaje z ludźmi, którzy takie rzeczy potrzebują! O świecie ile dumania...
ja bym skakała z radości jakbym dostała taką dupeczkę będąc kolesiem! szkoda tylko, że obiadu nie ugotuje.. ani nie posprząta. No i tylko jedna dziurka. Ale pomysł genialny!
Trzeba być katolem, żeby to uważać za jakieś chujowe czy pokręcone. Niech żyją wyuzdane seks zabawki!