Nazbierało nam się troche butelek, w związku z czym wystawiliśmy je przed śmietnik dla zbieracza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Drugie tyle piw dla was.
Znajdą się i takie buraki co wyjebią to do lasu..
Znajdą się i takie buraki co wyjebią to do lasu..
Tak zbieracza w chuja zrobić! A on już się cieszył, że telewizor dostał.
piwko za dobry uczynek
Przywróciliście mi wiarę w ludzi
jak można pić warkę...
Fatalny masz gust kolego.
W ogóle hasło "Perła wśród piw" nabiera dosłownego znaczenia w twoim kartonie.
W ogóle hasło "Perła wśród piw" nabiera dosłownego znaczenia w twoim kartonie.
Super Zbieracz z Lublina? Czy na kampusach w innych miastach też jest jakiś super zbieracz ;D
To chodzi o tego superzbieracza z lublina co to zasłynął na youtube?
itvl.pl/news/super-zbieracz-z-lublina
Zawsze jak do mnie podchodził dawałem mu opróżnione butelki, ale również konsekwentnie przypominałem mu, że jest gównem.
itvl.pl/news/super-zbieracz-z-lublina
Zawsze jak do mnie podchodził dawałem mu opróżnione butelki, ale również konsekwentnie przypominałem mu, że jest gównem.
Ekstra. Teraz bidulek będzie ganiał i cudował co z tym zrobić.
Jak nie ma kaucji na butelkę to dostanie za to ze 25 groszy (tona w hurcie to niecałe 300 PLN) a jak flaszki z kaucją to musi cudować paragony bo nikt tego nie chce.
Za PET-y dostanie więcej, pewno z 30 groszy ( brudny PET to max 1000 za tonę).
Dzięki Wam, Dobroczyńcy Roku!
Jak nie ma kaucji na butelkę to dostanie za to ze 25 groszy (tona w hurcie to niecałe 300 PLN) a jak flaszki z kaucją to musi cudować paragony bo nikt tego nie chce.
Za PET-y dostanie więcej, pewno z 30 groszy ( brudny PET to max 1000 za tonę).
Dzięki Wam, Dobroczyńcy Roku!
@up i chuj. przynajmniej będzie miał bonusowego browara/bułke/chleb czy na wino. To już coś. Bidulek musi dotachać jedynie do sklepu, a Ty pierdolisz jakbyś mu zazdrościł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów