A można uznać ingerencję istot z innego świata?
Wg mnie, dokonał tego używając długopisu lub pióra. Po przez docisk właściwą stroną do kartki, utworzył napis, który obecnie widzimy. Następnie zgiął kartkę. Jeśli chodzi o deseczkę, to w TYM linku ok 5 minuty zaczyna się właściwe objaśnienie.
Nie ma podpisu.ta odstajaca czesc na samej gorze podgrzal we wrzatku wody, scisnal imadlem, wkrecil srube, usunal imadlo, drewno jak sie ochladzalo wracalo do swojego poprzedniego rozmiaru, ot cala kurwa tajemnica
ale Ty jesteś zajebisty. Dziękuje, że streściłeś filmik, do którego podał wcześniej link kudlaty1125.
@CapitanAmerica
A można uznać ingerencję istot z innego świata?
Wg mnie, dokonał tego używając długopisu lub pióra. Po przez docisk właściwą stroną do kartki, utworzył napis, który obecnie widzimy. Następnie zgiął kartkę. Jeśli chodzi o deseczkę, to w TYM linku ok 5 minuty zaczyna się właściwe objaśnienie.
W linku co podałeś jest pokazane co Tusk robi kiedy nie próbuje spierdolić wszystkiego w tym kraju
ale Ty jesteś zajebisty. Dziękuje, że streściłeś filmik, do którego podał wcześniej link kudlaty1125.
wiem, tylko nie ogladalem jego filmiku i nie wiedzialem co tam pokazuje
przejąłeś filmik na YT
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów