Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bo pijąc za dużo to po prostu zaliczam zgona...
w jakim stopniu trzeba się najebać, żeby pisać takie rzeczy?
ona nie jest najebana, ona jest z 'muriki .
ale musi mieć rozepchaną cipę.. teraz to nikt nie będzie jej ruszał bo luzy będą.
ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz?
rozdziewiczyłem kiedyś fajną szczupłą (miała nogi grubości moich ramion) 17nastkę, także wiem, że była niejeżdżona. lubiła ostrejsze klimaty. była tak przyjemnie ciasna, że jak sobie teraz o niej mpomyślałem, to mi stanął. po jakimś czasie odkryła, że lubi fisting i ręka wchodziła jej bez mniejszego problemu. miałem też kiedyś grubą krowę z dwójką dzieci, którą waliło wcześniej chyba pół miasta (swoją drogą złapałem od niej jakiegoś syfa). pomyślałem sobie 'o, tobie to po łokieć wsadzę i cycki od środka pomacam' i co? 3 palce weszły i tyle.
kiedyś, jak ruchniesz coś więcej, niż renię rączkowską, to zrozumiesz.
ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz?
rozdziewiczyłem kiedyś fajną szczupłą (miała nogi grubości moich ramion) 17nastkę, także wiem, że była niejeżdżona. lubiła ostrejsze klimaty. była tak przyjemnie ciasna, że jak sobie teraz o niej mpomyślałem, to mi stanął. po jakimś czasie odkryła, że lubi fisting i ręka wchodziła jej bez mniejszego problemu. miałem też kiedyś grubą krowę z dwójką dzieci, którą waliło wcześniej chyba pół miasta (swoją drogą złapałem od niej jakiegoś syfa). pomyślałem sobie 'o, tobie to po łokieć wsadzę i cycki od środka pomacam' i co? 3 palce weszły i tyle.
kiedyś, jak ruchniesz coś więcej, niż renię rączkowską, to zrozumiesz.
Jebak leśny przemówił, lepiej idź się gościu zbadać bo skończysz jak Szopen.
Jebak leśny przemówił, lepiej idź się gościu zbadać bo skończysz jak Szopen.
Masz rację, gruźlica to nie przelewki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów