I to jest prawdziwa niespodzianka
I to jest prawdziwa niespodzianka
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Twoja mama nie zgodziła się na wrzucanie tutaj moje i jej seks-taśmy, a Twojej siostry nie chce mi się odkopywać kutasie zajebany.
dokładnie, a teraz wypinaj się - ja cię w dupę, ty mi loda.
Widzisz Radek z Twoimi tekstami jest jak z Twoim ruchaniem, slabe.... I nie pierdol ze masz sex tasme bo po chuj nagrywac cos krotszego niz spłukiwanie klocka w kiblu.
Ganiacie za plastikami to baby robią się na plastik.
A że pusto we łbie to też potrosze facetów wina.
Skoro chcemy taką tylko wyruchac to po co ma mieć cokolwiek w głowie, skoro tylko o dupe chodzi.
Ja ze swoją jestem już długo.
Wkurwia mnie czasami niemiłosiernie, że mam ochotę jej ukrecic łeb. Pomysły jakie miewa czasem mijają granicę absurdu.
Ale jak chalupe budowalismy to popierdalala z pustakami całe dnie. Chuj, że po jednym bo krzepy brak.
Miche ugotuje, dzieciaka ogarnie.
Ja z kolei tą chalupe wykanczam, dorabiam po godzinach i dbam żeby im było lepiej niż mi kiedyś.
Nie wiele mamy wspólnych zainteresowań ale nauczyliśmy się słuchać swojego pierdolenia o rzeczach, które nas nie interesują.
Kasę domową trzyma ona bo ja rozjebie co do grosza na chuj wie co.
Choć czasami jej oszczędność mnie wkurwia bo nie kupi sobie czegoś bo za drogo.
A moja matka to wredna zolza, która dwa małżeństwa położyła. Dopiero za trzecim razem trafiła anioła nie faceta, który jest w stanie znieść ją i jej zachowanie. Chuj wie jakim sposobem.
Szczęściem mieszka w chuj daleko i widujemy się raz w roku max.
A żeby nie było to moja żona nie takie ostatnie ciele w oborze.
Takie 6-7/10. Mi pasuje ale ja akurat lubię takie karakany.
Reasumując jak to kiedyś mówił taki jeden.
Szukaj baby z głową, cipe ma każda.
Prawda jest taka, że póki jest popyt to jest i podaż.
Ganiacie za plastikami to baby robią się na plastik.
A że pusto we łbie to też potrosze facetów wina.
Skoro chcemy taką tylko wyruchac to po co ma mieć cokolwiek w głowie, skoro tylko o dupe chodzi.
Ja ze swoją jestem już długo.
Wkurwia mnie czasami niemiłosiernie, że mam ochotę jej ukrecic łeb. Pomysły jakie miewa czasem mijają granicę absurdu.
Ale jak chalupe budowalismy to popierdalala z pustakami całe dnie. Chuj, że po jednym bo krzepy brak.
Miche ugotuje, dzieciaka ogarnie.
Ja z kolei tą chalupe wykanczam, dorabiam po godzinach i dbam żeby im było lepiej niż mi kiedyś.
Nie wiele mamy wspólnych zainteresowań ale nauczyliśmy się słuchać swojego pierdolenia o rzeczach, które nas nie interesują.
Kasę domową trzyma ona bo ja rozjebie co do grosza na chuj wie co.
Choć czasami jej oszczędność mnie wkurwia bo nie kupi sobie czegoś bo za drogo.
A moja matka to wredna zolza, która dwa małżeństwa położyła. Dopiero za trzecim razem trafiła anioła nie faceta, który jest w stanie znieść ją i jej zachowanie. Chuj wie jakim sposobem.
Szczęściem mieszka w chuj daleko i widujemy się raz w roku max.
A żeby nie było to moja żona nie takie ostatnie ciele w oborze.
Takie 6-7/10. Mi pasuje ale ja akurat lubię takie karakany.
Reasumując jak to kiedyś mówił taki jeden.
Jestem pod wrażeniem szczerości. Pewnie ze względu na anonimowość, ale powiem Ci że znam typ twojej matki, i znam odpowiednik tego anioła faceta. Prawdopodobnie facet który lubi gdy kobieta wszystkim rządzi.
Ale ogólnie mam takie samo spojrzenie na życie co Ty. No ja tylko tym się różnie że nie rozpierdalam pieniędzy, moja narzeczona też nie, oboje mamy tędencje do skąpstwa i się zastanawiam co zrobić po za rok ślubie z wspólną kasą, czy ją uwspólnić, czy założyć wspólne konto, czy zostawisz oddzielnie jak jest i za każdym razem pierdolić się z opłatami na wszystko jak się usamodzielnimy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów