📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Linekk napisał/a:
Jeej, dostałem dyplom.
to masz jeszcze medal
"O jejku w pudełku są robaki rozsypię je po aucie na pewno nie będę się ich bała, przecież nie mogą być bardziej straszne w pojedynkę niż w kupie w pudełku i to zamkniętym.".....
"O jejku w pudełku są robaki rozsypię je po aucie na pewno nie będę się ich bała, przecież nie mogą być bardziej straszne w pojedynkę niż w kupie w pudełku i to zamkniętym.".....
panienka ubrana jakby bylo ze 30 stopni w cieniu a zalozyla jakies kaloszo-kozaki...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów