📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bo baby zawsze robią to czego im się zabrania...
Mówisz piździe, że ma nie otwierać pudełka, to ta oczywiście swoje. Ma za swoje!!
Mówisz piździe, że ma nie otwierać pudełka, to ta oczywiście swoje. Ma za swoje!!
szkoda ze takie ustawione
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
po chuj one wyrzucają jeszcze te robaki?
babska logika
babska logika
Taka sama ci.ta z niego jak z niej.. Co widac na koncu.
Ktoś mądry po prostu zamknąłby to pudełko a nie obsypał się tym co go przestraszyło -.-
ֺΚֺ napisał/a:
Pierwszy w życiu?
Nie, ostatni chyba w podstawówce... To dawno temu. Jestem z czasów gdy miała ona osiem klas normalnie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów