📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
om nom nom phone ;]
msl napisał/a:
Mi tam brakuje kosiarki do trawy. No i rzecz jasna szczoteczki do zębów i golarki.
chip.pl/news/sprzet/telefony/2009/03/telefon-z-golarka
Takewon napisał/a:
Haha nuklearna bateria ;] My się doczekać elektrowni atomowej nie możemy a co dopiero taka bateryjka...
Myślę,że my nie będziemy mieli elektrowni atomowej nawet kiedy chińczycy będą wkładać te swoje ogniwa nuklearne do prezerwatyw...
Szkoda że jeszcze loda nie robi........
Brakuje jeszcze miksera i spryskiwaczy do okularów i najzwyklejszej latarki i suszarki jak wszystko to wszystko
Szkoda jeszcze, że nie ma wejścia pod wiertarkę udarową
brakuje mini zderzacza hadronów
I pewnie to kaczynski wynalaz:D
Ja tam jednak jestem za klasyką.
Czy ktoś będzie kurwa na tyle mądry, żeby do telefonu w końcu dodać funkcję golarki ? Ile można kurwa czekać? Z takim czymś można w ekstremalnej sytuacji opędzlować ryj i jaja w pięć minut !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów