📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Slatojesos napisał/a:
Co tu dużo gadać: r🤬ałbym
Zoofil j🤬y

podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Angole sa poj🤬i, ze wszystkim, nawet konmi mam znajoma angielke zarabia sporo i placi w stadlinie za utrzymanie swojego konika 3tys f miesiecznie. Nawet na nim nie jezdzi bo sie go boi, raz wyprowadzila na spacer to ja poturbowal...ale ten splendor mam konia :f
biosone napisał/a:
Angole sa poj🤬i, ze wszystkim, nawet konmi mam znajoma angielke zarabia sporo i placi w stadlinie za utrzymanie swojego konika 3tys f miesiecznie. Nawet na nim nie jezdzi bo sie go boi, raz wyprowadzila na spacer to ja poturbowal...ale ten splendor mam konia :f
Ale u nas jest to samo...płacą po 1000 zł miesięcznie za pensjonat a nawet nie przyjeżdżają do tych koni....No ale dobrze wygląda posiadanie konie

im koń większy tym kobieta bardziej skora go złapać. Jak by leciał źrebak/kucyk pewnie by sp🤬alała ze strachu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie