📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mina faceta w 12 sekundzie mnie niszczy
Rock & Metal
szarpnął by...
niby nic ale naprawdę przyjemne
Rozmyślam już troszeczke i dochodze do wniosku że to najlepiej uproporcjowana Kobieta jaką kiedykolwiek widziałem. Gbyby Fuhrer to widział, bo próbował na Obozach dojść do tej perfekcji ale wszystkie z Dymem poszły.
Fajne laski na sadolu, pełno filmików z zabijającymi się zwierzakami, jeszcze więcej brutalnych bójek ulicznych... zaczęli prace domowe zadawać w gimnazjach czy jak?
AnkS napisał/a:
Fajne laski na sadolu, pełno filmików z zabijającymi się zwierzakami, jeszcze więcej brutalnych bójek ulicznych... zaczęli prace domowe zadawać w gimnazjach czy jak?
Sesja panie... Sesja
spać z ubraną laską? bez sensu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów