Widać ,że produkcja prezentów na święta idzie pełną parą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Widać ,że produkcja prezentów na święta idzie pełną parą.
Żółte elfy jebią ponad godziny.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
srednio mnie to smieszny, to jest akurat przykre ze tam ludzie zapierdalaja po 14h dziennie za miske ryzu a w najlepszym wypadku za 5-10zl dziennie moze niektorzy przestana narzekac ze w polsce bieda.
Jak miałam 16 lat pracowałam w wakacje przez parę dni w pewnej drukarni za 2,50zł/h. Kasa chujowa, ale i tak się cieszyłam, że ktoś mnie w tym wieku zatrudnił na umowę, a nie na czarno. Długo się jednak nie nacieszyłam, bo szef zwolnił z dnia na dzień wszystkich (ok. 60) pracowników, bo bardziej mu się opłacało zatrudnić chińczyków (15), czy innych azjatów, którzy pracowali po 16h na dobę, a płacił im jeszcze mniej.
Breakdrowser napisał/a:
Od zawsze było wiadomo, że żółte elfy są wydajniejsze niż czarne.
Tu bym polemizował, zależy od prezentu, bo jak bawełniany sweter to czarne są wydajniejsze.
Cytat:
Tu bym polemizował, zależy od prezentu, bo jak bawełniany sweter to czarne są wydajniejsze.
Ale żółte mniej kradną.
srednio mnie to smieszny, to jest akurat przykre ze tam ludzie zapierdalaja po 14h dziennie za miske ryzu a w najlepszym wypadku za 5-10zl dziennie moze niektorzy przestana narzekac ze w polsce bieda.
a co mnie kurwa obchodzą Chiny? W Polce, gdybyśmy musieli przeliczać, to niektórzy też zapierdalają za talerz ziemniaków - za 800zł na kasie w Tesco ile kupisz? Utrzymaj dom, rodzinę ... a więc TAK - w Polsce jest BIEDA.
I tak te żółte smerfy zarabiają więcej od Was
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów