Święta już niedługo, może wykorzystacie dla Swoich bliskich pomysł tego gościa na prezent dla Swoich dzieci
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
w cebule mógł wbić patyk i zamoczyć w czekoladzie dając dzieciom mówiąc, że to jabłko w czekoladzie
ja lubie sobie czasem opierdolić cebule, ale każdy chyba wie, że taka z patelnie najlepsza
up@ sama podsmażana jest chujowa ja jeszcze podsmażam sobie wątróbkę i zagryzam kromką chleba i w tedy cebula jest zajebista, bo jest niejako dopełnieniem a nie sama w sobie stanowi potrawę. Choć wszystko rzecz smaku.
przynajmniej dzieciaki nie rozpuszczone są i cieszą się z każdego danego prezentu przez ojca, nawet bombki i banana.
Ojjjjj jak ja bym chciał spłodzić 10-cioro takich białych bachorów . . .
jakieś pojebane te dzieciaki. Każdy normalny dzieciak wpadłby w szał i się rozpłakał, że ona to chciał Transformersa, a nie jakiegoś banana.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów