📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
każdy chyba dostał kiedyś coś z czego nie był zadowolony, może to nie była cebula, ale kiedyś faktycznie dostałem zupełnie nie to co chciałem i był dramat.
Dziewczynka z 1:05 ma jaja, przyjęła "prezent" należycie wyjaśniła co jest nie tak, a nie jak reszta w ryk albo wyzwiska... myślę że niejeden dorosły mógłby się od niej nauczyć dobrego zachowania.
Nie dość , że coś dostają to jeszcze pretensje, bachory Pewnie zrobili im tak na potrzeby filmiku, potem dostały swoje samochody albo kucyki jak to w hameryce bywa...
men det är försent och du får ta ditt straff
Du bryter ihop och lipar som en hora
Dags att ångra ditt livs största misstag
Lifelover - Karma.
Lifelover - Karma.
3:15 zamalowując twarze zamazali cały ekran czy taka zajebista kamera?
Głupiego bachora urodziła twoja stara otrzymujac tym samym tytuł sadystki roku bo z takim cwelem jak ty to trudno wytrzymjeć
jajka byly najlepsze hehe
garbusak napisał/a:
Głupiego bachora urodziła twoja stara otrzymujac tym samym tytuł sadystki roku bo z takim cwelem jak ty to trudno wytrzymjeć
ty do mnie tak brzydko piszesz?
Jakie te murzyny rozpieszczone...
Aż chciało by się krzyknąć :"Zamknij pizdę ty mały skurwielu, ciesz się że dostałeś ziemniaka. Za czasów twojej matki w RPA to jeden ziemniak na 3 wioski i każdy szczał ze szczęścia. "
Aż chciało by się krzyknąć :"Zamknij pizdę ty mały skurwielu, ciesz się że dostałeś ziemniaka. Za czasów twojej matki w RPA to jeden ziemniak na 3 wioski i każdy szczał ze szczęścia. "
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów