18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Prezenty
Pener • 2011-12-13, 18:21
chyba nie o to prosiły...
hehe, głupie bachory
Zgłoś
bartula 2011-12-13, 18:25 1
każdy chyba dostał kiedyś coś z czego nie był zadowolony, może to nie była cebula, ale kiedyś faktycznie dostałem zupełnie nie to co chciałem i był dramat.

www.facebook.com/NaDrodze
Zgłoś
Leouch 2011-12-13, 18:47 4
grubasek najsmieszniejszy
Zgłoś
Merowing 2011-12-13, 21:24 12
dla mnie skurwysyństwo
Zgłoś
Samilo 2011-12-13, 21:35 30
Dziewczynka z 1:05 ma jaja, przyjęła "prezent" należycie wyjaśniła co jest nie tak, a nie jak reszta w ryk albo wyzwiska... myślę że niejeden dorosły mógłby się od niej nauczyć dobrego zachowania.
Zgłoś
meme18 2011-12-13, 21:43
Nie dość , że coś dostają to jeszcze pretensje, bachory Pewnie zrobili im tak na potrzeby filmiku, potem dostały swoje samochody albo kucyki jak to w hameryce bywa...

Du ber om förlåtelse på dina bara knän
men det är försent och du får ta ditt straff
Du bryter ihop och lipar som en hora
Dags att ångra ditt livs största misstag
Lifelover - Karma.
Zgłoś
ruty 2011-12-13, 21:59
końcówka najlepsza
Zgłoś
latino 2011-12-13, 22:01 21

te dzieci dostały wymarzone prezenty

Vide Cull Fide
Zgłoś
Rakiz 2011-12-13, 22:08
3:15 zamalowując twarze zamazali cały ekran czy taka zajebista kamera?
Zgłoś
garbusak 2011-12-13, 22:10
Głupiego bachora urodziła twoja stara otrzymujac tym samym tytuł sadystki roku bo z takim cwelem jak ty to trudno wytrzymjeć
Zgłoś
przemo17xd 2011-12-13, 22:34
jajka byly najlepsze hehe
Zgłoś
Pener 2011-12-13, 22:50 4
garbusak napisał/a:

Głupiego bachora urodziła twoja stara otrzymujac tym samym tytuł sadystki roku bo z takim cwelem jak ty to trudno wytrzymjeć

ty do mnie tak brzydko piszesz?
Zgłoś
ToJaTenOn 2011-12-13, 22:57
Ale przecież czarne dzieci nie dostają prezentów oO
Zgłoś
Keepo 2011-12-13, 23:27 1
Jakie te murzyny rozpieszczone...

Aż chciało by się krzyknąć :"Zamknij pizdę ty mały skurwielu, ciesz się że dostałeś ziemniaka. Za czasów twojej matki w RPA to jeden ziemniak na 3 wioski i każdy szczał ze szczęścia. "

Zgłoś
petervonwolfen 2011-12-13, 23:45
up a Ty co rasista ? Tylko ten nick jakoś mi się z tym gryzie;) 2pac się w grobie przewraca.

FLY TO LIVE LIVE TO FLY
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów