📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ee. trojany są wiodącą marką na rynku amerykańskim - odpowiedniki naszych durexów.
A na tym zdjęciu nie chodzi o nazwę (chyba wstawiający o 4 rano ma ograniczone zdolności percepcji).
Prezerwatyw wystawione są przy produktach dla dzieci... tadam...
"Bo grunt to dobra nazwa... " jednak nie chodzi o rozmieszczenie prezerwatyw
suchar
trojany sa jednymi z najlepszych prezerwatyw za granica...autor lecz sie.
Cytat:
Spoko, specjalnie dla Ciebie Lesiot będę odtąd robił debilnie głupie opisy, tak, abyś nie musiał nad nimi tyle myśleć ^_^A na tym zdjęciu nie chodzi o nazwę (chyba wstawiający o 4 rano ma ograniczone zdolności percepcji).
rave napisał/a:
Nie używam, więc mogę nie wiedzieć si?trojany sa jednymi z najlepszych prezerwatyw za granica...autor lecz sie.
Reavenant napisał/a:
Nie używam, więc mogę nie wiedzieć si?
a to z braku okazji czy powodu, dla którego miałbyś używać prezerwatyw?
tonieja napisał/a:
Mógłbym rzucić starym tekstem, iż nie lubię smrodu palonej gumy, ale szczerze mówiąc, to jak na razie akcje były za szybkie, by ktokolwiek pomyślał o gumie Zresztą mi tam dobrze, a na coś umrzeć trza ^_^a to z braku okazji czy powodu, dla którego miałbyś używać prezerwatyw?
Reavenant, 30sekundowcem jesteś?
bo te "szybkie akcje" jakoś tak mi podchodzą pod tą kategorię mężczyzn..
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
tonieja napisał/a:
Reavenant, 30sekundowcem jesteś?
Ale może w kwestii szukania panienki <albo same tak lgną do niego>
A później to kto wie
Modliszka napisał/a:
Przez skromność nie odpowiemAle może w kwestii szukania panienki <albo same tak lgną do niego>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów