📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
teraz to mozna napisac dopiero "widze internet w tym roku mikołaj przyniosł"..
Aikenlól napisał/a:
teraz to mozna napisac dopiero "widze internet w tym roku mikołaj przyniosł"..
Jakaś nowa moda, czy chcesz się pochwalić, że od dawna masz internet?
nie dość, że ma małego, to jeszcze ma go z tyłu. Typiara zresztą chyba też
Co oni jakieś takie dziwne dupy mają ?
Kurwa , to nie jest śmieszne....Raz w biedronce kupiłem i nigdy więcej.Za kasą siedziała jakaś praktykantka i coś źle nabiła.Żeby cofnąć musiał dzwonić po jakiegoś menadżera ,a zanim ten chuj przyszedł za mną ustawiła się całkiem pokaźna kolejka..
To jest tak stare, że chyba Ibisz jak jeszcze był starcem to się już tego nie śmiał
eee gadacie... na pewno swojej dziewczynie kupował
@papryka244: jestes kurwa zalosny jak chuj. w biedronce gumki kupic... jedz kurwa moze do castoramy. chcesz gumke to idz do apteki czy sie kurwa wstydzisz gimbusie jebany?
Tylko w america maja mikrofony w kasie, bo nasi to by sie darli "srac mi sie chce "
Wnioski: Prezerwatywy w aptece, internet +18
Ten sam temat. Tyle, że są cycki.
Drugiego nie mogę pobrać, pech.
Girl Buys Condoms na YT jakby co.
Drugiego nie mogę pobrać, pech.
Girl Buys Condoms na YT jakby co.
@Barak
wydawało mi się, że to właśnie gimbusy kupują w aptece
wydawało mi się, że to właśnie gimbusy kupują w aptece
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów