Tim Cook wyjawił, że jest gejem. To tłumaczy dlaczego telefony Apple łamią się w pół.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam firmę, która produkuje męskie pozłacane kulki analne, dildo i wibratory.
W zeszłym tygodniu dostaliśmy list od prawników Apple.
Okazało się, że zdążyli wcześniej opatentować drogie zabawki dla pedałów.
Dowcip wymyślony przez gimbaze z Samsungami. Nie stać Cię na Apple to nie krytykuj!
@BongMan
Masz firmę, która produkuje kulki analne, łowiłeś kraby, jeździłeś śmieciarką...
Masz firmę, która produkuje kulki analne, łowiłeś kraby, jeździłeś śmieciarką...
Shaggy93 napisał/a:
Żeby sie do bongmana dopierdalać ;/
Z tego powodu Apple powinno wrócić do swojego pierwszego logo z jabłuszkiem
@up
No co Ty, samo tak jakoś. Chyba się nie dopiłem, Przepraszam Cię bardzo. Wybacz
No co Ty, samo tak jakoś. Chyba się nie dopiłem, Przepraszam Cię bardzo. Wybacz
nie rozumiem jaki związek ma pedalstwo z łamaniem się iphona
Cytat:
Dowcip wymyślony przez gimbaze z Samsungami. Nie stać Cię na Apple to nie krytykuj!
Za taki komentarz powinna być banicja z Sadistica na chuj i wybatożenie pokrzywą po mordzie. Samsungi są tak samo chujowe ale przynajmniej nie jebią pedalstwem i szpanem dla podludzi.
łap 20 piwo, niech pedały z iphone'ami na głównej płaczą
@Dildo - produkty apple są przecenione o połowę tego co są warte. Jakość do ceny ma się nijak. Wiem bo jestem ekspertem.
Dildo napisał/a:
Nick zobowiązuję.
Wszyscy wiemy że :
BongMan napisał/a:
Mam firmę, która produkuje męskie pozłacane kulki analne, dildo i wibratory.
Apple i oczywiście gowno burza ze za drogie... Koło chuja mi to lata ale kurwa serio to jest gej? jestem pewien ze znajdzie sie kilkunastu chłopów którym będzie to przeszkadzało i swojego srajfona wypierdola przez okno sam bym wyjebal swojego ale był za drogi he kurwa chujowa dosłownie jest świadomość tego że ma się w kieszeni produkt pedała kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów