📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Krawężniki z drogówki nawet nie potrafią obezwładnić typa i zawieźć na komendę tak jak prosi. Hahahha
samo filmowanie a upublicznienie nagrania to dwie różne sprawy
Psychopathic_fucker napisał/a:
Ogólnie rzecz biorąc to przesadził, bo zgrywał wielkiego pana i znawce prawa a chuja tak naprawdę wiedział bo jego osoba była zamazana, głos zmieniony i rejestracja nie widoczna, a nie mogli by nagrywać gdyby dane osobiste były widoczne. Jednak uważam że w Polskim prawie powinno być że jeśli ktoś nie wyraża zgody na nagrywanie to ekipa powinna kamerę wyłączyć.
Nawet jeżeli jest zamazany głos, twarz i tablice, może dojść do rozpoznania tego pana poprzez znaki szczególne, jak na przykład sposób ubierania połączony z samochodem, uszkodzenia samochodu lub tym podobne. Jeżeli by potem udowodnił w sądzie, że w związku z tym filmowaniem i rozpoznaniem został narażony na jakieś szkody na wizerunku lub straty materialne, mógłby sprawę wygrać.
Xiem, galanonim - w samo sedno. Po chuj takie programy? Żeby pokazać dzielnych mundurowych i ich pracę? To ja poproszę jeszcze programy o kominiarzach, strażakach, strażnikach leśnych, piekarzach, malarzach i chuj wie o kim jeszcze. Jeśli ktoś wyraźnie mówi, że nie życzy sobie kamer, a wobec niego sąd nie zastosował środka karnego w postaci upublicznienia wizerunku to nawet po anonimizacji w pewnym gronie może zostać rozpoznany - i ma prawo walczyć o to, żeby tak się nie stało. A te parówki w mundurkach dla swojego spokoju powinni powiedzieć do tych ciuli z kamerami, że mają je wyłączyć i wtedy załatwić sprawę - a tak wychodzi tylko bicie piany i rośnie oglądalność na cwelonecie. Policja to nie gwiazdy filmowe, filmowanie wlepiania mandatu ni chuja nie pełni roli edukacyjnej, więc nie wiadomo o co chodzi - a jak nie wiadomo, to chodzi tylko o hajs zarabiany na produkcji gówna.
@pushq, też pierdolisz jak potłuczony. Na Google Street View pytał się ktoś ludzi o możliwość wrzucenia ich do sieci ? Nic z tego tylko zakryli twarze, tak samo samochody mają zakryte tablice rejestracyjne i to twoim zdaniem jest w porządku ?
Ja mam bardzo wysokie stawki, 30 prawników na etatach i jednego agenta . Ciekawy czym zajmuje sie firma 'pana prazesa'. Przewozeniem burakow w gnijacym Peugeocie?
Mam nadzieje, ze zwroci nam pieniadze za zmarnowany czas pracy policjantow i wycieczke ich przelozonego.
Mam nadzieje, ze zwroci nam pieniadze za zmarnowany czas pracy policjantow i wycieczke ich przelozonego.
Xiem napisał/a:
I dobrze robi, znajomi, rodzina, itd spokojnie rozpoznają ludzi na filmach pomimo takiego "montażu". Chcecie dać mandat to dajcie ale spierdalać z tymi kamerami.
o jest policjant witamy !!!
Admirał napisał/a:
Wg. mnie koleś miał rację. Nie chcesz być kręcony, to nie powinni cię kręcić.
A jak wale konia przy otwartym oknie to też nie chcę żeby mnie kręcili.
Jak ktoś kto zawalił na drodze może jeszcze mieć pretensje do policji bo go kamerują, ja na ich miejscu bym kamery wyłączył i pokazał mu kto jest prawem.
"mam 30 prawników na etatach" hahahahaha żaden nie odpowiedział na wezwanie pana i władcy, żaden
''- Naprawdę ja mam 30 prawników na etatach.
- Nie wiem czy Panu gratulować...''
Lekko zgasił cwaniaka
- Nie wiem czy Panu gratulować...''
Lekko zgasił cwaniaka
-"ja mam bardzo wysokie stawki" powiedział kasjer z Biedronki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów