📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I dobrze robi, znajomi, rodzina, itd spokojnie rozpoznają ludzi na filmach pomimo takiego "montażu". Chcecie dać mandat to dajcie ale spierdalać z tymi kamerami.
A co z tymi kamerami jest nie tak?
Nagrali go podczas seksu z 13 latkiem czy na zwykłym kurwa przekroczeniu prędkości?
CO żona się wścieknie bo mandat na 400zł ? No i co z tego?
No nie róbmy kurwa jaj!
Wielki pan prezes w starym Peugeocie 406
Nagrali go podczas seksu z 13 latkiem czy na zwykłym kurwa przekroczeniu prędkości?
CO żona się wścieknie bo mandat na 400zł ? No i co z tego?
No nie róbmy kurwa jaj!
Wielki pan prezes w starym Peugeocie 406
Ogólnie rzecz biorąc to przesadził, bo zgrywał wielkiego pana i znawce prawa a chuja tak naprawdę wiedział bo jego osoba była zamazana, głos zmieniony i rejestracja nie widoczna, a nie mogli by nagrywać gdyby dane osobiste były widoczne. Jednak uważam że w Polskim prawie powinno być że jeśli ktoś nie wyraża zgody na nagrywanie to ekipa powinna kamerę wyłączyć.
Z tym filmowanie to chamstwo. Chca filmowac swoja prace to niech filmuja ale nie ludzi. Co to jest jakis dodatkowy srodek karny? nie slyszalem o takim.
Poza tym wszyscy wiedzą jak to dziala w druga strone. Jak ludzie filmują policjantów czy strażników miejskich to jakos nie sa juz tacy kulturalni i wyrozumiali.
Poza tym wszyscy wiedzą jak to dziala w druga strone. Jak ludzie filmują policjantów czy strażników miejskich to jakos nie sa juz tacy kulturalni i wyrozumiali.
Pierdolicie, wielki prezes od zajebania pewnie handluje cukierkami na odpustach, dostał 400 zgrywał cwaniaka a i tak dokumenty pokazał.
Powinni go wziąć na glebę, skuć i na komendę tak jak chciał.
Ja mam takie zdanie, ze akurat za to wykroczenie jest przewidziana grzywna (mandat) i tyle. Krecenie kogos sprawia ze dla osoby ktora popelnila wykroczenie, dolegliwosc kary jest o wiele wyzsza. nawet jesli nikt go nie rozpozna, to swiadomosc ze sie bedzie pokazanym w takiej sytuacji w telewizji ogolnopolskiej, moze byc dla niektorych ludzi wieksza kara niz sam mandat. Więc nie powinno tak być.
Na pewno nie bylibyscie w jego sytuacji zadowoleni
Na pewno nie bylibyscie w jego sytuacji zadowoleni
@up, pierdolisz. Nikt na drodze nie będzie wytykał Cię palcem bo nie ma szans na rozpoznanie. To może debil podpisuje kontrakty ze sklepami bo ochrona filmuje go na monitoringu jak robi zakupy.
Mało tego zazwyczaj są pewne widełki jeśli chodzi o mandat. Jak się pedał stawia to powinni mu kleić jak największy. Wystarczy trochę pokory i tyle.
Mało tego zazwyczaj są pewne widełki jeśli chodzi o mandat. Jak się pedał stawia to powinni mu kleić jak największy. Wystarczy trochę pokory i tyle.
Coś mi się wydaje, że jechał na panienki i bał się, że żona zobaczy go w TV i rozpozna. Za bardzo spanikował jak na mandat. 30 adwokatów na etacie mają sądy i korporacje w filmach amerykańskich.
Co za baran. Gorgor dobra opinia. Jechał na dziwki i sie posrał. Buc. Prezes w aucie za 2000 :] pewnie pozyczał auto zeby sie "leśnicze" nie zorientowały kto to.
Ciekawe czego jest prezesem. Chyba domków w Eurobiznes
Ciekawe czego jest prezesem. Chyba domków w Eurobiznes
Wg. mnie koleś miał rację. Nie chcesz być kręcony, to nie powinni cię kręcić.
W Polsce w miejscu publicznym można nagrywać wszystko co się chce i kogo się chce, każdy z nas mógłby go nagrywać, a to panisko mógłby się w trąbkę pocałować.
Admirał napisał/a:
A _ _ _ _ _ prawda. Chociaż uważam ze powinno to działać też w drugą strone, samemu nagrywam wszystkie rozmowy z Policją czy to spisywanie czy kontrole.Wg. mnie koleś miał rację. Nie chcesz być kręcony, to nie powinni cię kręcić.
Bardzo dobrze ze filmują. Bo własnie takich debili jak ten PREZES powinni pokazywać w tv. Ten debil ma tylko 406, ale mało to było przykładów gdzie prezesi, otylie i inne zientarskie superfurkami jezdzili jak im sie podoba bo przeciez są kim są i maja X prawników
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów