Ferdynand Kiepski. Wizjoner, człowiek czynu, z wykształceniem idealnym na stanowisko prezydenta RP, przewiduje i trafnie ocenia sytuację na granicy polsko-białoruskiej już w 2003 roku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
miszcz kurde
Spektakl pt "19 południk" w reżyserii Juliusza Machulskiego, polecam, cały jest mega.
Ja mam w sume tylko takie zastrzeżenie, że trzeba będzie przebudowywać jak padnie ukraina i odzyskamy Lwów.
Padły trzy wizjonerskie przepowiednie, mam nadzieję że i trzecia się
ziści, pierwsza że trzeba muru, druga że unia nie zaplaci, a trzecią że jak zaczniemy przerzucać ciemnych to zaczną placic jak Turcji
ziści, pierwsza że trzeba muru, druga że unia nie zaplaci, a trzecią że jak zaczniemy przerzucać ciemnych to zaczną placic jak Turcji
Wtedy można było powiedzieć, że niewykształceni bezrobotni gówno zbudują, powiedz na zachodzie, że inżynier z Afryki im gówno zbudują to jesteś faszystą
Dlatego właśnie film pobiera się z YouTube i wrzuca na sadolowy serwer.
Tylko ten 19 południk trochę hujowo się kończy. Oby nie był proroczy.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Tylko ten 19 południk trochę hujowo się kończy. Oby nie był proroczy.
Zdradzę....ruskie i niemce przy pomocy amerykańców dokonują rozbioru Polski wzdłuż 19 południka.
Krak napisał/a:
Zdradzę....ruskie i niemce przy pomocy amerykańców dokonują rozbioru Polski wzdłuż 19 południka.
Nie trzeba ruskich, nie trzeba też niemców i Amerykanów, wystarczy głosować na POsprzedajną partię i rudego Donalda AmberGolda i praktycznie już można uczyć się naszego, nowego, narodowego języka niemieckiego
kris1978 napisał/a:
Nie trzeba ruskich, nie trzeba też niemców i Amerykanów, wystarczy głosować na POsprzedajną partię i rudego Donalda AmberGolda i praktycznie już można uczyć się naszego, nowego, narodowego języka niemieckiego
Nie lepiej kurwa na PiS głosować i za niedługo jak będziesz chciał sobie pierdnąć w chałupie to będziesz musiał zapłacić od tego podatek
Nie lepiej wykopać dół ?? Czołgi nie przejadą .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów