Pan Duda chce być prezydentem. Dziwne, przez 5 lat miał okazję i ani razu nie skorzystał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekaw jestem, czy wybierzesz pustaka MKB, czy wypełnionego gównem Biedronia.
Kubala85 napisał/a:
Komuś się chyba strony pomylily.
To nie jest strona anty-PISu
ten kawał w żadnym stopniu nie dotyczy partii tylko braku asertywności Głowy Państwa.
MenSa napisał/a:
Ciekaw jestem, czy wybierzesz pustaka MKB, czy wypełnionego gównem Biedronia.
po kolei:
Biedroń? W Polsce nie przejdzie nie ma o czym mówić. Kto zagłosuje? Lewaki, czyli z 7-8 %
Hołownia? Skrajność w drugą stronę. Kto zagłosuje? Desperaci widzący, że pozostałe nazwiska to dno i metr mułu, syf i malaria polityki, a jednocześnie ludzie raczej skrajnie prawicowi czyli z 10%
Kidawa Błońska? Marionetka, która się pogubiła z czyjej partii startuje
kto zagłosuje: kuce co myślą że PO to opozycja PiS. 20-25%
Kamysz to chyba dla żartu, ale PSL ma w zwyczaju zawsze kogoś wystawić. Kto zagłosuje? Ci co na PSL 5-6 % max
Bosak? Nie znam typa. Kto zagłosuje? Fani Korwina czyli margines, sławetne 4%
Duda jest jaki jest, ale nie ma z kim przegrać. Kto zagłosuje? WIĘKSZOŚĆ. Obstawiam że wygra w pierwszej turze, chyba że się nagle okaże, że miał pradziadka w Wermahcie czy coś to może jakimś cudem dojdzie do drugiej tury gdzie rywal będzie bez szans
nowynick napisał/a:
ten kawał w żadnym stopniu nie dotyczy partii tylko braku asertywności Głowy Państwa.
Każdy sam oceni przy urnie. Takie wpierdalanie na siłę polityki jest żenujące. Wszędzie jakaś kurwa się znajdzie która jedzie po tych czy po tamtych. Czy wy kurwa własnego życia nie macie? Czy pojebana polityka uderzyła Wam do głowy ? Rzygam już kampanią wyborczą a dopiero co się zaczęła. Dramat.
To ja proponuje nowy temat. NIE GŁOSUJ! NIE MA NA KOGO
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów