...ale byczek i tak zrobił mu dziurę w tym pedalskim kombinezoniku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
No to ruchańsko ma z głowy
zasady powinny być takie: jak toreador wygrywa to inne byki się nie wpierniczają i byk pada martwy po czym idzie na steki, ale jak byk wygrywa to ludzie obserwują wiwatując jak zawodnik jest wsmarowywany w piach areny a na końcu byk stawia kloca na osobliwym czerwonym błotku...
Raz się bierze byka za rogi, raz byk bierze na rogi.
Ten "prymitywny" naród podbił jakieś 15% świata przypominam.
Nie wypominaj innym, u nas za pieniążki księżulkowie święcą samochody i inne gówna
Majchol napisał/a:
Ten "prymitywny" naród podbił jakieś 15% świata przypominam.
to jak mongołowie, usa czy żołnierze radzieccy... same tuzy intelektu... zamordować całe narody byle by zdobyć parę błyszczących kamieni i trochę metalu? Geniuszy do tego trzeba!
taigatrommel napisał/a:
No to ruchańsko ma z głowy
Nie poruchasz teraz bracie.
Kiedy rogiem jebią gacie.
Aleo napisał/a:
kiedy ten prymitywny naród skończy z tymi debilizmami
No ja mam nadzieje że kurwa nigdy, fajnie jak czasem materiał wpadnie.
no szkoda... ze przeżył
Aleo napisał/a:
mam nadzieje, ze nigdy. pieknie sie oglada tych podziurawionych pajacow w pedalskich rajstopach
Aleo napisał/a:
Pewnie jakieś sto lat przed tym jak Polaczki przestaną się okładać po ryjach pod stadionem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów