a podobno nie powinno się kopać leżącego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Ja się pytam gdzie jest nokaut Najmana wyprowadzony kopnięciem przez Marcina ? :DDDD
taki sport - full, full contact
PRIDE to było coś.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Prawdziwi faceci trenują sztuki walki, chłopcy grają w piłkę
Wielkie dzięki, nie wiedziałem że coś takiego istnieje. Zna ktoś może inne sporty walki o podobnym braku zasad?
Cytat:
Prawdziwi faceci trenują sztuki walki, chłopcy grają w piłkę
Alez pierdolisz, prawdziwy facet to kolo ktory zapewnia swojej rodzinie dobre warunki zycia, a napierdalanie innych po ryju raczej do tego nie prowadzi, chyba ze robisz to zawodowo.
Ech, kurwa, Pride... Dziś nic nie ma startu do tej federacji, na pewno nie to zjebane KSW. Teraz wszyscy skupiają się głównie na punktowaniu, a tam jak wchodzili na ring to po prostu szli na żywioł, coś zajebistego.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów