W taki sposób możecie kogoś wkręcić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dla sadola to zaden klopot. Raz dwa osiem sie rozetrze ten kartonik i jazda..
nie wytrzymalem i az sie zalogowalem.przegladam sadola od wielu Lat chociaz przyznaje ze konto mam dosc dlugo to sie nie wypowiadam.
Ale kurwa to sie robi coraz bardziej powszechne.
wejde na joemonster podpierdole temat i nastukam browarow na sadolu..
Jakbym chcial joemonster to bym tam wchodzil
sadol przez takie akcje traci wiele "uroku"
Ale kurwa to sie robi coraz bardziej powszechne.
wejde na joemonster podpierdole temat i nastukam browarow na sadolu..
Jakbym chcial joemonster to bym tam wchodzil
sadol przez takie akcje traci wiele "uroku"
@A.J.K.S
no ale jak ktoś będzie miał takie ostre ciśnienie, więc albo zesra się w gacie albo wali bez papieru i chuj xD zresztą na pełnej szybkości to się nikt nie będzie rozglądał czy jest papier jak mu nogawą będzie ciekło.
no ale jak ktoś będzie miał takie ostre ciśnienie, więc albo zesra się w gacie albo wali bez papieru i chuj xD zresztą na pełnej szybkości to się nikt nie będzie rozglądał czy jest papier jak mu nogawą będzie ciekło.
okar ty tu cały internet chcesz wstawić??
bobrełę napisał/a:
Na mnie nie podziała. Zostałem specjalnie przeszkolony przez internet
Cienki się staje ten internet i schodzi na psy, wszystko zgapione od kogoś innego...
http://www.animacje.krzysiek.biz/?f_158
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów