W taki sposób możecie kogoś wkręcić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Czy co roku musi przewijać się ten sam szajs przez internet?! Nie ma nic nowego?
szkoda czasu lepiej natrzec pieprzem i jest lepszy efekt
to nie lepiej po prostu zabrać papier? i tyle?
Tyle papieru to na 3 kupy starczy
Na mnie nie podziała. Zostałem specjalnie przeszkolony przez internet
AdekZbójnik napisał/a:
to nie lepiej po prostu zabrać papier? i tyle?
Nie. Nie lepiej. Dla przykładu:
Chce Ci się zajebiście srać! Biegniesz więc do najbliższego klopa, szybka orientacja w terenie:
-O kurwa nie ma papieru - szukasz więc w pobliżu papieru, chusteczek, ręcznika, gazety..
A w takiej sytuacji? Szybka orientacja w terenie:
-Jakie szczęście kurwa, że jest papier! Jestem uratowany!
Srasz więc wesoło pogwizdując. *Kupa się kończy, a Ty zadowolony z przebiegu sytuacji łapiesz rolkę papieru. Wtem okazuje się, że nie jest to rolka papieru, a jedynie dwa jego listki
*Gówno Mokre - podcierasz się 50 razy, ale wciąż czujesz, że trzeba jeszcze raz, więc musisz włożyć trochę papieru do gaci, żeby się nie pobrudziły4
Awaryjnie można użyć skarpetek, lub gaci.
I czy to ma być sadistic.pl - unikalny serwis dla Sadystów? - to temat zerżnięty z JoeMonster... Słabo!
larsulrich, Pierwszy post. Czyli wkład włożony w rozwój unikalnego serwisu dla Sadystów - zerowy i już pierdolenie
@~A.J.K.S - pierdolenie? - pewnie tak jak 70% userów Sadistica nie miałem wcześniej konta, ale jestem już wkurwiony tym, że gdziekolwiek by się człowiek w sieci nie znalazł, tam czyta te same rzeczy - \no do jasnej cholery albo coś się na kwejka nadaje albo na sadistica (chciałbym móc mieć wybór rodzaju matriałów, taki pewnie był zamysł autora??!!) - nie wspominając o wszechogarniającym Sadistica ruch katotolo-narodowemu... ! mam już tego dość!!!
juki napisał/a:
Mogles chociaz podac zrodlo z ktorego podpierdoliles material
joemonster.org
dla Twojej wiadomości nie brałem tego z joemonstera więc nie baw się w jasnowidza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów