cala prawda o pringelsach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
szkoda tylko, że takie drogie
Pierwszy raz pringelsy jadłem będąc w Niemczech, 14 lat temu. Cztery paczki dziennie szły co najmniej. Nie ma na świecie lepszych chipsów. Rewelacyjne są.
Chcialeś chyba napisać PRINGLESACH* a nie upośledzone pringelsach...nawet w tytule filmiku na yt masz jak powinno się to pisać... capie jeden. tak samo Marlboro a nie malboro itd.
@Frycoslaw:
W tej części Internetu piszemy Pringels i Malboro.
W tej części Internetu piszemy Pringels i Malboro.
Tak właśnie wyobrażam sobie Trynkiewicza w zakrystii
Ja PIERDOLE! Postanowiłem się zarejestrować, ale dział hard mnie przerasta. Idę rzygać(serious) ;(
Ja pierdole, teraz zacznie się zalewanie poczekalni filmikami od Jacka Lavy.
tesco/kaufland czasami sobie zjem lecz drogie
co nie zmienia faktu ze najlepsze chipsy ever
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
co nie zmienia faktu ze najlepsze chipsy ever
w Anglii w prawie każdym jebanym sklepie spożywczym mają te czipsy za 1.5-2 funta (minimalna tam to ponad 6 F/h). mało tego - często są promocje typu kupujesz dwie i trzecią masz gratis. i nie ma tam tak, że nagle podnoszą normalną cenę paczki - tam to by było prawie jak przestępstwo
w Polsce... wiadomo jak wyglądają promocje gdzie coś jest "gratis".
w Polsce... wiadomo jak wyglądają promocje gdzie coś jest "gratis".
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów