Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Mam nadzieję, że aż tak głupi nie jesteś...
nie jestę
]Przez takich idiotów jak autor tematu za parę lat nasze dzieci będą miały kolosalny problem z formułowaniem zdań a język polski wymrze lub zostaną tylko jego strzępki.
kurwa to ty masz bląd w nicku -.- 'bubrze'
Pofatygowałem się i przejrzałem Twoje posty. Nie błyszczysz jednak, interpunkcja i wielkie litery kwiczą i leżą. Już lepiej nic nie pisz.
Poza tym szału nie robisz... Popraw się, zanim komuś wytkniesz
sadistic.pl/uzytkownik/vandee,214362
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...Pofatygowałem się i przejrzałem Twoje posty. Nie błyszczysz jednak, interpunkcja i wielkie litery kwiczą i leżą. Już lepiej nic nie pisz.
interpunkcja i wielkie litery nic nie znacza jesli umiesz czytac, no chyba ze masz z tym problem to jesli czegos nie rozumiesz to pytaj i zawracaj dupe
Poza tym szału nie robisz... Popraw się, zanim komuś wytkniesz
sadistic.pl/uzytkownik/vandee,214362
?
zesraj się a nie daj sięinterpunkcja i wielkie litery nic nie znacza jesli umiesz czytac, no chyba ze masz z tym problem
Jak czytam takie wypowiedzi to od razu przyjmuję, że wolisz robić komuś laske, niż łaskę.
Nie jestem językowym faszystą, natomiast uważam, że podstawową powinnością Polaka jest czytanie i pisanie w swoim ojczystym języku.