Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jednak jakoś ten czas leciał lepiej z tą muzyką, zacząłem się przekonywać powoli do takiej muzyki (Lateralus jest cholernie nastrojowy) I na początku słuchałem tylko w tle... Jednak jak się wgłębiłem w to jako przyszły muzyk-pasjonata, odkrywałem różne patenty, łamane metrum w tych kawałkach... Coś pięknego, majstersztyk. Historie powstawania piosenek, indywidualizm... To był tak naprawdę start do zainteresowania się tematyką gitary basowej u mnie, bo właśnie rok później zacząłem się uczyć gry.
Pozdrawiam tych którzy słyszą tę muzykę nie tylko uszami
A tutaj taka mała ciekawostka z koncertu dla innych fanów Toola i Maynarda (chociaż każdy kto zagłębił się w historię zespołu wie, że liderem jest pomijany Adam Jones) . Akcja od 1:50.
Incydent z fanem:
Niektórzy z gościa (czyt. fana na scenie) mieli polewę, jednakże ja uważam, że zgwałcenie przez Maynarda jest bezcenne, hahah .
Kurwa... kiedyś kumpel mi podrzucił - chyba jakieś 8 lat temu - płytkę Lateralus, którą przesłuchałem raz, dwa, trzy... myślę... Co oni w tym widzą... Jednak był to czas, że grało się na kompie sporo za gnojka - włączyłem w tle i grałem ze 3h z zapętloną muzyką. Pamiętam że to była gra online i czynności były dość nużące, chyba typowe "expienie"
Jednak jakoś ten czas leciał lepiej z tą muzyką, zacząłem się przekonywać powoli do takiej muzyki (Lateralus jest cholernie nastrojowy) I na początku słuchałem tylko w tle... Jednak jak się wgłębiłem w to jako przyszły muzyk-pasjonata, odkrywałem różne patenty, łamane metrum w tych kawałkach... Coś pięknego, majstersztyk. Historie powstawania piosenek, indywidualizm... To był tak naprawdę start do zainteresowania się tematyką gitary basowej u mnie, bo właśnie rok później zacząłem się uczyć gry.
Urzekła mnie Twoja historia.
Kurwa... kiedyś kumpel mi podrzucił - chyba jakieś 8 lat temu - płytkę Lateralus, którą przesłuchałem raz, dwa, trzy... myślę... Co oni w tym widzą... Jednak był to czas, że grało się na kompie sporo za gnojka - włączyłem w tle i grałem ze 3h z zapętloną muzyką. Pamiętam że to była gra online i czynności były dość nużące, chyba typowe "expienie"
dałem zasłużone piwko bo doceniam ludzi co zmieniają swoje dotychczasowe życie. Ukłon w Twoją stronę i życzę sukcesów
Urzekła mnie Twoja historia.
takich stęchłych ludzi jak Ty to nienawidzę! Zacznij żyć własnym życiem!
juz chyba od roku co kilka tygodni sprawdzam czy jakies nowe koncerty beda ale niestety cisza....
Kontrowersyjne to są teledyski Kreatora Panie kolego;).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów