1090 funtów (495 kg). Da radę czy nie?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
No i złamał się zawodnik
Nie ma powodu do płaczu - pobity został przynajmniej rekord przygniecenia najcięższą sztangą.
Dałby rade chłopaczyna to mu sie koksiki wpychały tlen zabierały każdy chciał sobie trochę podnieśc
podobno przez pomyłkę założyli mu 1090 kg a nie funtów
Paanek i tak by wygrał, bo wpierdala kreatynę łopatą. A tak na marginesie- żal mi takich kretynów, mózg im przepływa do mięśni. I nie mówie tego, bo czegoś mu zazdroszczę, po prostu uważam, że nie na czymś takim polega kultura fizyczna.
stud3nt napisał/a:
Nie ma powodu do płaczu - pobity został przynajmniej rekord przygniecenia najcięższą sztangą.
Przez Twój "Najlepszy Komentarz" wyświetlany pod filmikiem straciłem całą radość z obejrzenia go. DZIĘ-KU-JĘ
ten koleś co walczył ze sztangą ma rączki jak ten grubas z mcdonalda.
z tego, co wiem, to ten koles ubiera dwie specjalne koszulki do wyciskania, jakby w ktorejs z nich poszly szwy, to material nadawalby sie na harda:) moze nastepnym razem:)
Jaki to podklad muzyczny? i co robi pudzian w tagach?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów