Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O tak à propos. Jakoś półtora miesiąca temu dowiedziałem się, że od 19ej 31 grudnia zaczynam 12sto godzinny dyżur. Dzisiejszych zapowiedzi o obostrzeniach w Sylwka słuchałem jakoś z taką miną
To nie zapomnij nas poczęstować jakimiś zacnymi fotami
O tak à propos. Jakoś półtora miesiąca temu dowiedziałem się, że od 19ej 31 grudnia zaczynam 12sto godzinny dyżur. Dzisiejszych zapowiedzi o obostrzeniach w Sylwka słuchałem jakoś z taką miną
Bo jestes jebanym pasozytem jak wiekszosc publiczniakow na zluzbie. Jestescie wspolwinni tej absurdalnej plandemii. Przez was - sprzedawczyki, umieraja ludzie. Macie krew na rekach.
uwierz, że miejsce w którym pracuję jest stuprocentowym zaprzeczeniem słowa "publiczny"... tak Cię oświecę poza tym , że masa wykształconych ludzi niemedycznych pracuje nocami (jak teraz ja), energetycy, ciepłownicy, inżynierowie utrzymania ruchu, wodociągi etc. itp.
wigilii też kurwa nie popuszcze będą obserwował kto i do kogo przyjechał
albo się stosujemy albo nie!! i jak nie to obezwładnic i dzwonić po wsparcie
niech kogoś zobacze na dworze po 19tej do rana w sylwestra, to obezwładnie i zatrzymam do przyjazdu policji
nie zesraj się rudzielcu...
niech kogoś zobacze na dworze po 19tej do rana w sylwestra, to obezwładnie i zatrzymam do przyjazdu policji
Tylko uważaj rudy, bo sebixy chodzą w grupach z nożami. Aha i nie zapomnij o nagraniu
Znałem kiedyś takiego jak ty( nadgorliwego społeczniaka)... jego hałupa płonęła całą noc, bo ktoś zablokował wjazd straży pożarnej Niech mu ziemia zimną będzie
Mam nadzieje, Rudy skurwysynu, ze ostatecznie trafisz na harda
Nice provo bro
nie zesraj się rudzielcu...
Tylko uważaj rudy, bo sebixy chodzą w grupach z nożami. Aha i nie zapomnij o nagraniu
Znałem kiedyś takiego jak ty( nadgorliwego społeczniaka)... jego hałupa płonęła całą noc, bo ktoś zablokował wjazd straży pożarnej Niech mu ziemia zimną będzie
Mam nadzieje, Rudy skurwysynu, ze ostatecznie trafisz na harda
Słabszy dzień, gapiostwo, czy nie umiecie w użyć mózg?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów