Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

O tak à propos. Jakoś półtora miesiąca temu dowiedziałem się, że od 19ej 31 grudnia zaczynam 12sto godzinny dyżur. Dzisiejszych zapowiedzi o obostrzeniach w Sylwka słuchałem jakoś z taką miną
To nie zapomnij nas poczęstować jakimiś zacnymi fotami

O tak à propos. Jakoś półtora miesiąca temu dowiedziałem się, że od 19ej 31 grudnia zaczynam 12sto godzinny dyżur. Dzisiejszych zapowiedzi o obostrzeniach w Sylwka słuchałem jakoś z taką miną
Bo jestes j🤬ym pasozytem jak wiekszosc publiczniakow na zluzbie. Jestescie wspolwinni tej absurdalnej plandemii. Przez was - sprzedawczyki, umieraja ludzie. Macie krew na rekach.

uwierz, że miejsce w którym pracuję jest stuprocentowym zaprzeczeniem słowa "publiczny"...

wigilii też k🤬a nie popuszcze będą obserwował kto i do kogo przyjechał
albo się stosujemy albo nie!! i jak nie to obezwładnic i dzwonić po wsparcie
niech kogoś zobacze na dworze po 19tej do rana w sylwestra, to obezwładnie i zatrzymam do przyjazdu policji
nie zesraj się rudzielcu...

niech kogoś zobacze na dworze po 19tej do rana w sylwestra, to obezwładnie i zatrzymam do przyjazdu policji
Tylko uważaj rudy, bo sebixy chodzą w grupach z nożami. Aha i nie zapomnij o nagraniu

Znałem kiedyś takiego jak ty( nadgorliwego społeczniaka)... jego hałupa płonęła całą noc, bo ktoś zablokował wjazd straży pożarnej

Mam nadzieje, Rudy sk🤬ysynu, ze ostatecznie trafisz na harda
Nice provo bro
nie zesraj się rudzielcu...
Tylko uważaj rudy, bo sebixy chodzą w grupach z nożami. Aha i nie zapomnij o nagraniu
Znałem kiedyś takiego jak ty( nadgorliwego społeczniaka)... jego hałupa płonęła całą noc, bo ktoś zablokował wjazd straży pożarnej Niech mu ziemia zimną będzie
Mam nadzieje, Rudy sk🤬ysynu, ze ostatecznie trafisz na harda
Słabszy dzień, gapiostwo, czy nie umiecie w użyć mózg?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie