📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Znowu dobry człowiek z bronią ratuje dzień.
Dziś nie przeczytamy komentarzy zwolenników rozbrajania uczciwych obywateli i ich argumentów dlaczego ludzie mają być bezbronni.
Dziś nie przeczytamy komentarzy zwolenników rozbrajania uczciwych obywateli i ich argumentów dlaczego ludzie mają być bezbronni.
Wiewór napisał/a:
Tam być rozbrojonym = biednym, nikim.
"Znowu dobry człowiek z bronią ratuje dzień."
Jasne, wczoraj czy przedwczoraj w Ostrawie taki z legalną bronią
pokazał co daje uzbrojenie społeczeństwa, 6 zabitych kilku rannych
tylko dlatego że szpital go nie przyjął na leczenie.
Szkoda że Ciebie tam nie było.
Jasne, wczoraj czy przedwczoraj w Ostrawie taki z legalną bronią
pokazał co daje uzbrojenie społeczeństwa, 6 zabitych kilku rannych
tylko dlatego że szpital go nie przyjął na leczenie.
Szkoda że Ciebie tam nie było.
Wiewór napisał/a:
Ty weź ogarnij dupę, bo gdyby każdy mógł mieć broń, to by tej Pani tam tak ładnie nie wyprosili, tylko trochę inaczej by się jej pozbyli.
Nie wiem jak Ty, ale ja bym nie chciał chodzić po ulicach gdzie każdy może mieć broń, tym bardziej w Polsce, gdzie słowiańska agresja jest dość mocno pokazywana
Dospely z Ostravy nie miał legalnej broni,
Dospely z Ostravy nie miał legalnej broni,
DanJ93 napisał/a:
Ty weź ogarnij dupę, bo gdyby każdy mógł mieć broń, to by tej Pani tam tak ładnie nie wyprosili, tylko trochę inaczej by się jej pozbyli.
Nie wiem jak Ty, ale ja bym nie chciał chodzić po ulicach gdzie każdy może mieć broń, tym bardziej w Polsce, gdzie słowiańska agresja jest dość mocno pokazywana
Kiedy się te jełopy nauczą że 6 strzałowy rewolwer rozdzielnego ładowania zabija skutecznie , oraz jest niedrogi i legalny ?...
W Polsce prochowa broń JEST legalna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów