gdzieś w mieście
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
I pojechał w pizdu
"Podejrzany o morderstwo pilot linii lotniczych SkyWest próbował ukraść samolot na lotnisku St. George w stanie Utah (USA). Maszyna ścięła jednak po drodze latarnie i uderzyła w budynek terminalu. Do zdarzenia doszło w lipcu, jednak dopiero teraz udostępniono nagranie."
Więc nie pitol...
Więc nie pitol...
Gościu ukradł samolot, a potem popełnił samobójstwo, więc to żadne awaryjne lądowanie.
Od tego mamy naszych ekspertów wyspecjalizowanych i obeznanych w każdej sprawie , aby wyjaśniali nieścisłości / pomyłki .
Déjà vu - matrix znowu coś zmienia
Dobra impreza musiała być.
za co siedzisz ? a ukradłem boeinga
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów