📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież wiadomo że rzeźnik to rzeźnik i się go nie napada. Głupie czarnuchy.
Za parę minut świeże mięsko będzie na sprzedaż. Śmierdzące i łykowate ale przynajmniej świeże...
garota napisał/a:
Za parę minut świeże mięsko będzie na sprzedaż. Śmierdzące i łykowate ale przynajmniej świeże...
W czarnuchu jedyne co może być świeżego to skradziony towar.
Kogo by to w sumie obchodziło, przecież to bambusy
Aaaad napisał/a:
Czy on zajebał klienta przypadkowego czy mi się wydaje?
no wlasnie tez sie na tym zstanawialem bo wygladalo jakby go ktos pchnal , broni na pewno u niego nie widac ;p
Pedator napisał/a:
Głupie czarnuchy.
Nie takie głupie. Bo ogarnęli, że to miejsce polowania na jedzenie.
Taki afrykański atawizm...
jjzz26 napisał/a:
Wydaje Ci się.
Przecież ten w niebieskim, który zostawił krew na ścianie, nie wygląda na złodzieja. Tzn. jest czarny, więc wygląda, ale akurat nie w tym momencie.
Cytat:
Ale okazuje się ze to nie byle rzeźnik i strzela lepiej
Gdyby nie strzelał lepiej to by nie miał tyle mięsa za ladą
xalk napisał/a:
Tzn. jest czarny, więc wygląda, ale akurat nie w tym momencie.
W tym momencie wygląda jak martwy, czarny złodziej.
Ja pierdole dziki świat, teraz sobie wyobraź, że u nas Pani Grażynka z mięsnego spod lady wyciąga pistol i zaczyna strzelać xD
Aaaad napisał/a:
Czy on zajebał klienta przypadkowego czy mi się wydaje?
Na nagraniu widać dwóch chłopów z bronią, z czego właśnie jednego odstrzelił, jak się klatka po klatce obejrzy to widać, że ma pistolet w dłoni
tfujdiler napisał/a:
W czarnuchu jedyne co może być świeżego to skradziony towar.
Albo świeże naboje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów