Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa. Jebany zamiast sprawdzić czy w ciężarówce nikt nie potrzebuje pomocy i ewentualnie jej udzielić, to chodzi i nagrywa. Żaden chuj nawet na numer ratunkowy nie zadzwonił a każdy telefon w łapie ma. Z kolei widząc, że koleś chce się zabić (może chłop w szoku jest), to zamiast go złapać i zabrac nóż to też woli go nagrywać. Mam nadzieję, że mu bateria w telefonie niebawem wyjebie w kieszeni, a gdy będzie przez to płonąć to każdy kto będzie obok niego, zamiast udzielić pomocy to wyciągnie telefon i zacznie go nagrywać.
aahahaha, się uśmiałem
Ameby jebane. Ju okej? Starzy zdechli, ten się tnie
Nie ma co fura zmiażdżona jak puszka po piwie a koleś wyszedł z niej bez żadnych połamań
Tu akurat się nie zgadzam, człowiek po takim zdarzeniu ma taki skok adrenaliny że rzeczy które dla zwykłego śmiertelnika są niemożliwe nagle stają się możliwe. Zakładam że on jest cały połamany.
Kurwa. Jebany zamiast sprawdzić czy w ciężarówce nikt nie potrzebuje pomocy i ewentualnie jej udzielić, to chodzi i nagrywa.
Możliwe że ktoś już sprawdził tylko my tego nie widzieliśmy, druga sprawa to to że ciężarówka płonie i w takich sytuacjach wiadomo że większość ludzi nie będzie ryzykować. Jak na kursie pierwszej pomocy " Jeśli nie masz pewności czy Ty będziesz bezpieczny, to nie podchodzę, bo martwy nikomu nie pomożesz".
Kurwa. Jebany zamiast sprawdzić czy w ciężarówce nikt nie potrzebuje pomocy i ewentualnie jej udzielić, to chodzi i nagrywa. Żaden chuj nawet na numer ratunkowy nie zadzwonił a każdy telefon w łapie ma. Z kolei widząc, że koleś chce się zabić (może chłop w szoku jest), to zamiast go złapać i zabrac nóż to też woli go nagrywać. Mam nadzieję, że mu bateria w telefonie niebawem wyjebie w kieszeni, a gdy będzie przez to płonąć to każdy kto będzie obok niego, zamiast udzielić pomocy to wyciągnie telefon i zacznie go nagrywać.
Gdybyś znal angielski, to oszczędziłbyś sobie wysrywów w internecie. Na filmie jest jasno powiedziane, ze w ciężarówce nikogo nie ma, wiec na chuj ktoś ma podchodzić do auta, które może zaraz wybuchnąć? A druga rzecz, chuj mnie obchodzi jakiś random, który chce se poderżnąć gardło - kto normalny będzie świrowi wyrywał nóż, amebo? I jeszcze do tego ujebany krwią, a skąd wiesz baranie, ze koleś na przykład nie ma wirusowego zapalenia wątroby, albo jednej z setek chorób przenoszonych przez krew? Co mnie obchodzi jakiś pizduś, ważniejsza jest dla mnie moja rodzina, której sam nie chciałbym potem zarazić nieświadomie jakimś syfem
Gdybyś znal angielski, to oszczędziłbyś sobie wysrywów w internecie. Na filmie jest jasno powiedziane, ze w ciężarówce nikogo nie ma, wiec na chuj ktoś ma podchodzić do auta, które może zaraz wybuchnąć? A druga rzecz, chuj mnie obchodzi jakiś random, który chce se poderżnąć gardło - kto normalny będzie świrowi wyrywał nóż, amebo? I jeszcze do tego ujebany krwią, a skąd wiesz baranie, ze koleś na przykład nie ma wirusowego zapalenia wątroby, albo jednej z setek chorób przenoszonych przez krew? Co mnie obchodzi jakiś pizduś, ważniejsza jest dla mnie moja rodzina, której sam nie chciałbym potem zarazić nieświadomie jakimś syfem
Ale słyszałeś o tym, że jesteś obowiązany udzielić pierwszej pomocy ofiarom wypadku nawet we krwii? Nie mam na myśli tego ko kretnego murzyna tylko twoją dziwną argumentacje. Poza tym nie wiem czemu obrażasz nieznanych ci ludzi w internecie. Dowartościowany się poczułeś i możesz znów spokojnie układać towar w biedronce?
Ale słyszałeś o tym, że jesteś obowiązany udzielić pierwszej pomocy ofiarom wypadku nawet we krwii? Nie mam na myśli tego ko kretnego murzyna tylko twoją dziwną argumentacje. Poza tym nie wiem czemu obrażasz nieznanych ci ludzi w internecie. Dowartościowany się poczułeś i możesz znów spokojnie układać towar w biedronce?
Masz 42 lata, a pierdolisz kocopoły jakbyś był w przedszkolu. A obrażać nie lubię, ale czasem trzeba, zwłaszcza jak widzę życzenie komuś, żeby zaczął płonąć
Masz 42 lata, a pierdolisz kocopoły jakbyś był w przedszkolu. A obrażać nie lubię, ale czasem trzeba, zwłaszcza jak widzę życzenie komuś, żeby zaczął płonąć
Jeżeli chce Ci się ustawiać rzeczywistą datę urodzin przy rejestracji na jakichś gównostronkach to jesteś psychopatą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów