Brazylijski bandyta został złapany na gorącym uczynku, uczciwi obywatele za pomocą klapków i butów sprawdzają, czy nada się jako wierzchnia warstwa ulicy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie takiego materiału w temacie Brazylii się spodziewałem...
@up
Taa i jeszcze w 2 sekundzie widać pistolet na kapiszony. Fake to nie może być Brazylia
Taa i jeszcze w 2 sekundzie widać pistolet na kapiszony. Fake to nie może być Brazylia
Reszta na hardzie rozumiem ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów