18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Próba wyłudzenia
~_Yarko_ • 2024-05-02, 18:52

Nominację do Oscara za najlepszą rolę dramatyczną i charakteryzację otrzymuje pani z Ałuszty.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Veni_Vidi 2024-05-02, 18:56 12
Tripod się wyjebał...
Zgłoś
Dyngus 2024-05-02, 19:20 3
szkoda że kierowca trzeźwy bo było by co oglągać.
Zgłoś
AndrzejDuuupa 2024-05-02, 19:49 4
Jeszcze go wrogi że jej nogę urwało.
Zgłoś
kaziolord 2024-05-02, 19:50 15
To jest ten Velture ?
Zgłoś
turor 2024-05-02, 21:08 7
kaziolord napisał/a:

To jest ten Velture ?

Kiedyś miał brodę, ale kto wie, medycyna robi postępy
Zgłoś
mazga50 2024-05-02, 21:10 3
W Rosji? Gdzie każdy ma kamerkę?
Zgłoś
Ogórek 2024-05-02, 21:55
kaziolord napisał/a:

To jest ten Velture ?

Napewno przecież widać że nie ma nogi. Tylko na huj pojechał do mateczki Rasiji.
Zgłoś
SkoPio1 2024-05-02, 21:58 1
Ogórek napisał/a:

Napewno

Ogórek napisał/a:

na huj

Gdy już uzbierasz dudków kupkę, to postaraj się wyrwać z Goralenvolku.
Zacznij od kupna słownika.
;>
Zgłoś
Clistwood 2024-05-02, 22:08
To chyba nie pierwszy jej raz patrzac na brak nogi
Zgłoś
vokesotem 2024-05-02, 23:37
o w pizde ciul co za dramaturgia xD
Zgłoś
maryjanos 2024-05-02, 23:42
Mogła go gonić.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-05-02, 23:50
Tak sobie myślę, że piesi (czyli de facto wszyscy) też powinni obowiązkowo płacić OC. Jakąś symboliczną kwotę, żeby było na odszkodowanie, gdy któryś celowo uszkodzi samochód. Widziałem kiedyś jebniętego dziada, co biegał po skrzyżowaniu i napierdalał kijem w auta. Tu komuś rozjebał szybę, tam komuś urwał lusterko, zrobił rysę, albo wgniecenie. A kierowcy w takim przypadku nikt za naprawę nie zwróci, z własnej kieszeni musi bulić.
Zgłoś
smc 2024-05-03, 0:45
Ja mam poobijany cały samochód. Wszystko to zrobiły dzieci jeżdżące na rowerkach. W większości to była ich wina, więc nawet nie wzywałem policji, ale jednak szkoda auta...
Zgłoś
bambinizm 2024-05-03, 1:42
Leci piwerko za muzykę. Wzruszyłem się
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem