📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Popierać jakiegokolwiek policjanta, to jak popierać jakiegokolwiek polityka.
mnie tak zrobili 15 lat temu, włączyli bomby, przyszedł z i ryjem na mnie że prawie ludzi zabiłem (nie było nikogo) ja 18 lat nie wiem o co chodzi przerażony że zaraz mnie siłą wypierdoli z cinkola, dali mi chujki 200zł za niezapięte pasy... pasy miałem ale powiedział że to taniej jak nie mam pracy tylko szkoła itp. a chodziło pewnie o to że tam był monitoring i mogli by beknąć
Zarejestruj napisał/a:
zwalniało bo skręcali w prawo a jakiś atencjusz robi gówno burze.
Nawet jeżeli nie mieli złych zamiarów (a mieli - trochę logiki) to jednak domyślne negatywne podejrzenia ludzi z dupy się nie wzięły. Na swoją reputację często bardzo ciężko "pracują".
Quassar napisał/a:
czemu kierowca auta dziwnie zwolnił przed policją skoro pasy dla pieszych był puste(...)
Przepisy zabraniają wyprzedzania przed i na pasach - nie musi być żadnych pieszych w promieniu kilometra. A jak jedno auto zwalnia to drugie jadące ze stałą prędkością je wyprzedza ...
Jeden huj co tam było ale i tak jebac psy
Miałem identyczną sytuację jak jechałem do roboty zaraz po wprowadzeniu tego przepisu. Jazda 40 lewym pasem. A przy przejściach hamowanie do zera. Nie mam kamerki, ale coraz bardziej się przekonuje o wejściu w posiadanie takowej.
Quassar napisał/a:
chuj ci w dupe
Quassar napisał/a:
jeszcze raz chuj ci w dupe
widzę że masz jakieś krzywe ciągoty, i cieszę się że wyszedłeś z szafy, ale sorry, nie ten adres.
Quassar napisał/a:
czemu kierowca auta dziwnie zwolnił przed policją skoro pasy dla pieszych był puste
bo nie chciał twoim ziomkom statystyk polepszać.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Idź załóż maseczkę żeby mandatu nie dostać i zamknij pizdę. Pozdrawiam
A co? Złe skojarzenia z policja? Tatę zabrali jak starą po pijaku napierdalał? Matka Cię biła czy stary dotykał? Wtedy policja faktycznie źle się może kojarzyć jeśli dzień w dzień była u ciebie na chacie .
Kierunkowskaz to tylko dupochron jak zauważyli, że się chyba nie uda.
ale spisek wykrył ,,,,,baran pojebany ,,nie łam przepisów i będzie ,,luz...
Krzychuj123 napisał/a:
A co? Złe skojarzenia z policja? Tatę zabrali jak starą po pijaku napierdalał? Matka Cię biła czy stary dotykał? Wtedy policja faktycznie źle się może kojarzyć jeśli dzień w dzień była u ciebie na chacie .
Nie, poprostu kundle jako podnóżki władzy pracują od dobrych paru lat na opinie jednostek wartych jedynie naplucia w twarz. Ale widzę, że Ty się gdzieś w tych kręgach obracasz także powtarzam, załóż maseczkę żeby nie wyłapać mandatu od kundli i goń szczekać dalej.
no mieli kierunkowskaz, ale pewnie złapać chcieli przy okazji. jebać psy. ale tutaj większość pewnie by im na kolanach usiadła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów