Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja osobiście w tak ewidentnej sytuacji,wysiadł bym z auta.Jak gość by leżał,nałożyłbym reklamówki na buty (żeby nie ich nie zakrwawić) i tak gościa skopał,że na pewno by tą rentę dostał.Z wózkiem inwalidzkim w gratisie.
Kto by mu kurwa uwierzył że go skatowałem?Z takimi dowodami jakie są na filmiku?
Tylko to taka płatna reklamówka za ponad 1zł co jest mocna (np. z biedry aby swojsko było) bo te kondomy jednorazowe to po 1wszym kopie się rozerwą.
Panie filmik trza było zatrzymać i pokazać jako dowód po kilku latach niewinnej odsiadki byś pan był kufa milionerem żeś zjebał ponadto byś ty dostał rentę po tramatycznych przeżyciach i nakręcono by film tylko tez zjebanego podkładu muzycznego :p
Się Mariolka nie nakręcaj na kasę z MOPS, bo nawet najdurniejszy prokurator zapyta cię o twoją wersję zdarzeń i dowody jakie możesz przedstawić. W twój sposób zapewnisz sobie jedynie kilka lat lesbijskich przygód pod prysznicem (komplet chorób w pakiecie), a forsy nie powąchasz.
Pokaż sam czego sluchasz
Pierwszy zesrany słuchacz podobnego gówna
Kara za jazdę BMW, słuchania zjebane muzyki i jazdę środkiem.
To, że jechał środkiem, to akurat dobrze. Tylko niedojebane pedały jeżdżą po prawej gdy pusta droga.
Panie filmik trza było zatrzymać i pokazać jako dowód po kilku latach niewinnej odsiadki byś pan był kufa milionerem żeś zjebał ponadto byś ty dostał rentę po tramatycznych przeżyciach i nakręcono by film tylko tez zjebanego podkładu muzycznego :p
Nie wszystkim w smak być jebanym w dupę pod celą przez parę lat. Lubisz, to wchodź w taki biznes... Ja jebię... IQ pawiana.
Bohater, który poświecił się dla dobra ogółu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów