18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Jadę dziś rano z córką do Szpitala do Warszawy i takiego jegomościa spotkałem na drodze S7. Sytuacja bardzo podobna do akcji z Arteonem i Seatem z tym, że ja przeglądam sadola i spodziewałem się takiego ruchu z jego strony (próba zepchnięcia w 0:42s, na początku filmu przyhamowanie gwałtowne z ok 120km/h).

Nie odbiłem tylko przygotowałem się na kontakt i wyprowadzanie z ew poślizgu.
korciło dać lekko w prawo ale wiecie - córka, wizyta u lekarza i te sprawy. A może nie chciałem go zabić... nr rej jest informacją publiczną, nie zakrywam.
Nie ma kontekstu, nie spotkaliśmy się wczesniej na drodze, nie zajechałem mu ani nic z tych rzeczy. Puściłem mu kilka razy długimi jak mi zajechał, nic poza tym.
Zwróćcie uwagę na moment przyhamowania mnie i jak choinka zapachowa się zachowywała. A blokowała ją jeszcze jedna zawieszka.

Zgłaszam dziada za próbę zabójstwa mnie i mojej córki oraz stworzenia zagrożenia na drodze/katastrofy lądowej w postaci karambolu na drodze szybkiego ruchu. Jakbym odbił zgodnie z logiką to złapałbym pobocze, barierkę i cholera wie co jeszcze. Jechałem suvem, także spodziewałem się dachowania i walących we mnie pozostałych aut.

Tak, mocowanie kamerki do ogarnięcia bo przenosi bujanie. Materiał własny
Zgłoś
Quba23 2023-04-15, 1:22 2
Policeman napisał/a:

Dobrze napisał ci typ w top komentarzu, sam jesteś tak samo w chuj zjebem, spotkał się wieśniak z Radomia z wieśniakiem z Grodziska i wieśniaki się poprztykały na drodze. Wieziesz palancie córkę do szpitala i wcale nie jedziesz 120 km/h, myślisz, że kogoś tu w chuja zrobisz ze swoją prędkością? Napierdalasz ze 180 km/h, często przeglądam filmy z kamerki na trasie i wiem jak wygląda 120 km/h a jak prawie 2x więcej. Coś około setki to jadą goście na prawym pasie, a doganiasz ich błyskawicznie.

Lepiej... WGR to Grójec xd

Polaczki jak zwykle podzielone, jak ma być dobrze jak takie guwno mnie otacza.
Zgłoś
metyoo 2023-04-15, 16:58
Gość chciał wyprzedzić, bo ma takie prawo, za to ty zapierdalasz i uważasz, że droga jest tylko dla ciebie, a reszta niech wypierdala! gość zachował się jak kutas, ale sam się też ta zachowałeś! mnie też wkurwiają takie niedojebane książęta napierdalające światłami po plecach, bo tylko on ma prawo do wyprzedzania! weź to usuń i nie rób z siebie ofiary, i ta "próba zabójstwa" no kurwa kabaret!
Zgłoś
N................5 2023-04-15, 22:19
Upublicznianie danych w postaci numerów rejestracyjnych nie jest czasem przestępstwem?
Zgłoś
Dżepetto 2023-04-16, 14:58
Gość na Stopcham nawet tego kniota wysłał stop-cham.pl/proba-zepchniecia-z-drogi/
Zgłoś
petru23 2023-04-16, 17:34
PIs napisał/a:

Gość na Stopcham nawet tego kniota wysłał

Film za ze 30tys wyświetleń ma YT, ktoś zrobił to za ciebie

macie całość specjaliści. Dźwięku nie nagrywam od dawna, bo i tak YT wycisza ze względu na prawa autorskie utworów muzycznych (Radio i BT)

Macie tam mnie grającego 180kmh kilkaset km lewym pasem blokując porządnych , tiry mknące po 150kmh i to, że goniłem dziada od domu aż mi się udało, tylko po to aby pomagać mu ręką.

Zgłoś
Lomzak1 2023-04-16, 17:54 2
Idź stąd atencjuszu.
Zgłoś
Kriski 2023-04-16, 18:00 1
Powinieneś jako polak i katolik przyznać mu rację, potwierdzić że ma siurka większego, zjechać na prawy pas i kontynuować jazdę zgodnie z przykazaniami.
Zgłoś
mygyry 2023-04-16, 18:02 1
Powiem jedno, nawet jak ktoś zamula lewy pas, wkurwia nas długimi czy szereg innych pomysłów, to jeżeli ktoś nie wytrzymuje ciśnienia i w "zemście" bawi się w hamowanie przed maską lub zajeżdża na drugi pas to jest pierdolnięty i nie powinien wsiadać za kółko, bo frustraci są gorsi od pijaków.
Zgłoś
AdixCalisthenics 2023-04-16, 18:02 1
Może ja się mylę ale wystarczyłoby odpuścić pedał gazu zamiast strzelać długimi, pozwoliłoby to zachować płynność ruchu i uniknęłoby to późniejszej akcji pucowania się i tłumaczenia na tym portalu. Zawsze się zastanawiam, dlaczego nie można po prostu odpuścić?
Zgłoś
4man 2023-04-16, 18:07
Nomads95 napisał/a:

Upublicznianie danych w postaci numerów rejestracyjnych nie jest czasem przestępstwem?

Nie.To nie sa dane osobowe
Zgłoś
Hollo 2023-04-16, 20:50
Jakie kurwa awaryjne hamowanie, widziales dobrze co chce zrobic, wystarczylo tylko chwile wczesniej zdjac noge z gazu, ale kurwa twoj maly mozdzek na to nie pozwolil.
Zgłoś
b................u 2023-04-24, 20:26
Co za zjeby tu jape drą. Nie no, faktycznie chłopa wina, że był z dzieckiem, chooj że tamten jeździ jak psychopata i stwarza zagrożenie dla całego szwadronu kierowców dookoła. Chłop był z dzieckiem i koniec. Powinien jeszcze psychopatę w dupę na pożegnanie pocałować i przeprosić
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów