18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Jadę dziś rano z córką do Szpitala do Warszawy i takiego jegomościa spotkałem na drodze S7. Sytuacja bardzo podobna do akcji z Arteonem i Seatem z tym, że ja przeglądam sadola i spodziewałem się takiego ruchu z jego strony (próba zepchnięcia w 0:42s, na początku filmu przyhamowanie gwałtowne z ok 120km/h).

Nie odbiłem tylko przygotowałem się na kontakt i wyprowadzanie z ew poślizgu.
korciło dać lekko w prawo ale wiecie - córka, wizyta u lekarza i te sprawy. A może nie chciałem go zabić... nr rej jest informacją publiczną, nie zakrywam.
Nie ma kontekstu, nie spotkaliśmy się wczesniej na drodze, nie zajechałem mu ani nic z tych rzeczy. Puściłem mu kilka razy długimi jak mi zajechał, nic poza tym.
Zwróćcie uwagę na moment przyhamowania mnie i jak choinka zapachowa się zachowywała. A blokowała ją jeszcze jedna zawieszka.

Zgłaszam dziada za próbę zabójstwa mnie i mojej córki oraz stworzenia zagrożenia na drodze/katastrofy lądowej w postaci karambolu na drodze szybkiego ruchu. Jakbym odbił zgodnie z logiką to złapałbym pobocze, barierkę i cholera wie co jeszcze. Jechałem suvem, także spodziewałem się dachowania i walących we mnie pozostałych aut.

Tak, mocowanie kamerki do ogarnięcia bo przenosi bujanie. Materiał własny
Zgłoś
Clistwood 2023-04-12, 15:32 11
Dzięki Bogu, że udało ci się wyhamować .
Zgłoś
kinio7777 2023-04-12, 15:33 29
Chujem wieje, są takie specjalne portale na takie gnioty..
Zgłoś
~Velture 2023-04-12, 15:36 278
Widzę w małym okienku na sadolowym playerze jak napierdalasz długimi jakbyś z unii dotacje ciągnął.. Brak dźwięku sugeruje, że napierdalałeś w klakson jak głupi. Potem mierzyłeś chuje jak był na prawym pasie... i to wszystko mając córkę w samochodzie.

Gratuluję.

Samemu często zapierdalam ponad 250 jak jest pusta droga ale jak są inni albo z kimś jadę to myślę o nich a nie kurwa o sprawdzaniu który pierwszy wymięknie przy dojeździe do czerwonej wywrotki.

Gość w ML'u totalna pizda ale no kurwa jak z dzieciakiem jedziesz to myśl a nie się siłujesz z typem gdzie wystarczy chwila i któryś wypierdoli się na bok przy waszych konkursach.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-04-12, 15:40 85
Wczoraj też jechałem autem.

Weź to człowieku usuń. Nie rób z siebie frajera i dupy wołowej.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
mygyry 2023-04-12, 15:40 16
~VeIture napisał/a:

Samemu często zapierdalam ponad 250

Na to to cię stać...
Zgłoś
~Velture 2023-04-12, 15:43 13
mygyry napisał/a:

Na to to cię stać...

Mam dojście do taniej benzyny.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
petru23 2023-04-12, 15:45 9
VeIture napisał/a:

Widzę w małym okienku na sadolowym playerze jak napierdalasz długimi jakbyś z unii dotacje ciągnął.. Brak dźwięku sugeruje, że napierdalałeś w klakson jak głupi. Potem mierzyłeś chuje jak był na prawym pasie... i to wszystko mając córkę w samochodzie.
Gratuluję.
Samemu często zapierdalam ponad 250 jak jest pusta droga ale jak są inni albo z kimś jadę to myślę o nich a nie kurwa o sprawdzaniu który pierwszy wymięknie przy dojeździe do czerwonej wywrotki.
Gość w ML'u totalna pizda ale no kurwa jak z dzieciakiem jedziesz to myśl a nie się siłujesz z typem gdzie wystarczy chwila i któryś wypierdoli się na bok przy waszych konkursach.

A gdzie ja się z nim siłuję? Puknąłem się w głowę wymownie jak wyrównałem i jechałem sobie dalej. Było poniżej 130km/h, z córką jechałem.
Długimi napitalam, bo wyjechał w ostatniej chwili. Nie trąbiłem bo nie trąbię, dźwięku nie nagrywam.

BTW, poszedłbyś może na spacer jakiś, bo zaczynasz robić się nieznośny. Rozprostuj nogi, dojdź w życiu do czegoś innego niż bycie internetowym przegrywem
Zgłoś
~Velture 2023-04-12, 15:52 60
petru23 napisał/a:

A gdzie ja się z nim siłuję? Puknąłem się w głowę wymownie jak wyrównałem i jechałem sobie dalej. Było poniżej 130km/h, z córką jechałem.
Długimi napitalam, bo wyjechał w ostatniej chwili. Nie trąbiłem bo nie trąbię.
BTW, poszedłbyś może na spacer jakiś, bo zaczynasz robić się nieznośny. Rozprostuj nogi, dojdź w życiu do czegoś innego niż bycie internetowym przegrywem

Mów co chcesz ale na filmie widać wszystko a ty jechałeś ze swoim dzieckiem. Wina tego w MLu i chuj ale co jakby ci kurwa wyjebał przed maskę?
Bo jakby mi wyjebał bym walił w niego i widział już wypłatę z jego OC ale jakbym miał w samochodzie nawet psa to bym kurwa odpuścił bo nie jestem sam w aucie.

Chcesz mi dojebać o chodzenie to spoko ale dam sobie w tej chwili w ciemno obciąć chuja, że dziennie chodzę więcej niż większość osób tutaj.
Możesz mnie cisnąć ile sobie chcesz o moje chodzenie, nogę itp. itd.
Różnica jest taka, że ja mając czyjekolwiek dziecko w samochodzie bym kurwa myślał o dziecku i przewidział co się potem stanie jak ci wyjebał po heblach i potem startował przed wywrotką. Cała sytuacja po jego zmianie pasa na prawy była w chuj do przewidzenia bez względu na to co się stało albo i nie stało wcześniej.

Masz kurwa SWOJE DZIECKO W SAMOCHODZIE i nagranie filmu na kamerce na yt ważniejsze... żeby był materiał.

GRATULUJĘ PO RAZ DRUGI. Wygrałeś ze mną. Ja bym tego nie odjebał. Masz większego chuja i lepsze auto. Daję ci solidne 11/10 w skali męskości.

Zgłoś
petru23 2023-04-12, 15:54 7
VeIture napisał/a:

Mów co chcesz ale na filmie widać wszystko a ty jechałeś ze swoim dzieckiem. Wina tego w MLu i chuj ale co jakby ci kurwa wyjebał przed maskę?
Bo jakby mi wyjebał bym walił w niego i widział już wypłatę z jego OC ale jakbym miał w samochodzie nawet psa to bym kurwa odpuścił bo nie jestem sam w aucie.
Chcesz mi dojebać o chodzenie to spoko ale dam sobie w tej chwili w ciemno obciąć chuja, że dziennie chodzę więcej niż większość osób tutaj.
Możesz mnie cisnąć ile sobie chcesz o moje chodzenie, nogę itp. itd.
Różnica jest taka, że ja mając czyjekolwiek dziecko w samochodzie bym kurwa myślał o dziecku i przewidział co się potem stanie jak ci wyjebał po heblach i potem startował przed wywrotką. Cała sytuacja po jego zmianie pasa na prawy była w chuj do przewidzenia bez względu na to co się stało albo i nie stało wcześniej.
Masz kurwa SWOJE DZIECKO W SAMOCHODZIE i nagranie filmu na kamerce na yt ważniejsze... żeby był materiał.
GRATULUJĘ PO RAZ DRUGI. Wygrałeś ze mną. Ja bym tego nie odjebał. Masz większego chuja i lepsze auto. Daję ci solidne 11/10 w skali męskości.

Znaczy się co widać? Że jadę? Że zajeżdża mi drogę i zmusza do awaryjnego hamowania? że mrugam długimi na opamiętanie? Że na chwilę wyrównuję z nim i mnie później spycha? Gdzie ta wspomniana walka na drodze i cokolwiek? To, ze masz zjebane życie to jedno, drugie - nie komplikuj go innym.

A jak nie ma dźwięku to nie dopowiadaj co było i tak nie dojdziesz do tego.
Zgłoś
Skuba 2023-04-12, 15:55 34
Trochę niepokojący opis - dziwne że jadąc z córką przychodziły Ci różne rzeczy do głowy a nic o zmniejszeniu prędkości i zachowaniu się bezpiecznie na drodze. Ja rozumiem szpital itd. ale trasa to nie miejsce ani czas na potyczki i takie zagrywki.
Zgłoś
~Velture 2023-04-12, 15:58 29
petru23 napisał/a:

Znaczy się co widać? Że jadę? Że zajeżdża mi drogę? Że na chwilę wyrównuję z nim i mnie później spycha? Gdzie ta wspomniana walka na drodze i cokolwiek? To, ze masz zjebane życie to jedno, drugie - nie komplikuj go innym.

Boże kochany... nie mam a to siły. Myśl co chesz, my widzimy co widzimy. Jechałeś z dzieckiem. Jechałbyś samemu to bym napisał abyś chuja rozjebał manewrem pitstop.
Jeśli dalej nie wiesz o co mi chodzi to sorry ale taki mamy klimat.

Zgłoś
petru23 2023-04-12, 15:59 2
Skuba napisał/a:

Trochę niepokojący opis - dziwne że jadąc z córką przychodziły Ci różne rzeczy do głowy a nic o zmniejszeniu prędkości i zachowaniu się bezpiecznie na drodze. Ja rozumiem szpital itd. ale trasa to nie miejsce ani czas na potyczki i takie zagrywki.

Wszystko w przepisach. Nie mam sobie nic do zarzucenia, może poza tym że nie olałem chama ale przy kotwiczeniu córka odczuła napięcie pasów. Dlatego pokazałem mu stuknięcie w głowę.

druga sprawa, w sumie ciekawe jakie historie jeszcze opowiecie ze zdarzeniem, co było i co się działo. gratuluję wyobraźni.
Z córką jeżdżę co 2-3 miesiące do kliniki. Jeśli uważacie, że nie dbam o jej bezpieczeństwo w drodze to gratuluję - ale nie mierzcie wszystkich swoją miarą.
Zgłoś
~Velture 2023-04-12, 16:00 49
petru23 napisał/a:

Jeśli uważacie, że nie dbam o jej bezpieczeństwo w drodze

Tak uważamy.

Zgłoś
Polkos001 2023-04-12, 16:01 39
Baran jesteś i tyle. A ten w mietku jest na bakier z lusterkami. Odpowiedzialności tez Ci brak.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów