Próba strzelania w człowieka, który zrobił schowanie się pod ladą skutecznie dając opór mozliwości śmierci.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciebie próba pisania tematu opisu się nie powieść. Ty Słownika języka polskiego nauczyć używać się musisz.
Właśnie zaoszczędziłem 21 sekund życia - nie musząc oglądać filmu.
I to wszystko dzięki fantastycznemu opisowi. Piwo.
I to wszystko dzięki fantastycznemu opisowi. Piwo.
Nie wiem co bierzesz, że wymyślasz takie opisy, ale proszę - bierz tego więcej!
I znowu osoba trzymająca broń jest czarna.... No co za kurwa przypadek...
Fantastico jesteś chyba jedynym użytkownikiem komputera któremu udaje się przetłumaczyć coś z polskiego na polski przy użyciu debilnego translatora z googla
Ja tam lubię te opisy. Gorzej Fantastico jak Ci się przestawi klepka w łepetynie i na co dzień tak zdania będziesz wypowiadał.
Widzę Cie w Annie Marii Wesołowskiej:
AMW: -Był Pan świadkiem zdarzenia, czy mógł by Pan opisać sytuację?
F: -Próba strzelania w człowieka, który zrobił schowanie się pod ladą skutecznie dając opór mozliwości śmierci.
AMW: - ...
Widzę Cie w Annie Marii Wesołowskiej:
AMW: -Był Pan świadkiem zdarzenia, czy mógł by Pan opisać sytuację?
F: -Próba strzelania w człowieka, który zrobił schowanie się pod ladą skutecznie dając opór mozliwości śmierci.
AMW: - ...
Twoje opisy byly zabawne i zarazem realistyczne jakis czas temu, teraz widac, ze pisane na tak zwanego chama
Prawdopodobnie, blat był wykonany z cyka-blat mahoń i zrykoszetował ostrzał
Ja pierdole, przestańcie płakać przez te opisy.Nie podobają sie to nie czytać widząc niebieski awatar
Fantastico to taki Kaczyński Saditica
Jednych przekonuje, innych nie, ale zawsze jest gównoburza, a pierwsza osoba która pochwali/skrytykuje opis dostaje w chuj piw od zwolenników danej opcji
Jak dodamy do tego fakt, że prawie wszystkie jego tematy trafiają na główną, bo ma rzeszę fanów swoich opisów, to już mamy pełny obraz polskiej polityki.
Jeszcze tylko brakuje, żeby założył sobie drugie konto, na którym tworzyłby piękne eseje, bogate w odpowiednie zwroty stylistyczne i cały kunszt języka polskiego, choć totalnie rozwleczone i niezrozumiałe. Tym sposobem powstałby sadisticowy Tusk, prowadząc do dominacji na arenie sadistica dwóch rywalizujących ze sobą opcji, choć stworzonych przez tę samą osobę, tylko na potrzeby wirtualnych piw
Jednych przekonuje, innych nie, ale zawsze jest gównoburza, a pierwsza osoba która pochwali/skrytykuje opis dostaje w chuj piw od zwolenników danej opcji
Jak dodamy do tego fakt, że prawie wszystkie jego tematy trafiają na główną, bo ma rzeszę fanów swoich opisów, to już mamy pełny obraz polskiej polityki.
Jeszcze tylko brakuje, żeby założył sobie drugie konto, na którym tworzyłby piękne eseje, bogate w odpowiednie zwroty stylistyczne i cały kunszt języka polskiego, choć totalnie rozwleczone i niezrozumiałe. Tym sposobem powstałby sadisticowy Tusk, prowadząc do dominacji na arenie sadistica dwóch rywalizujących ze sobą opcji, choć stworzonych przez tę samą osobę, tylko na potrzeby wirtualnych piw
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów