📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A ja tam gościa lubie, nie pie*dolił się w tańcu i zrobił sobie GTA Live
Jego intencją było zwrócenie uwagi na problem islamizacji, co mu się udało. No i załatwił lewaków, więc w czym problem.
@papcio666
Zgadzam się co do broni, ale Breivik zabił tam 70 osób. Młodych ludzi z młodzieżówki lewackiej. Nie dzieci, nie starców niedołężnych. 70 młodych, sprawnych ludzi. I to nie bronią snajperską. 70 osób dało się wystrzelać.
Wystarczyło 15 odważnych chłopców z kijami, kamieniami. Rzuciliby się na niego z krzaków, fakt, ze dwóch by oberwało, ale pozostali rozerwaliby go.
Natura od zawsze eliminuje najsłabsze jednostki.
Zgadzam się co do broni, ale Breivik zabił tam 70 osób. Młodych ludzi z młodzieżówki lewackiej. Nie dzieci, nie starców niedołężnych. 70 młodych, sprawnych ludzi. I to nie bronią snajperską. 70 osób dało się wystrzelać.
Wystarczyło 15 odważnych chłopców z kijami, kamieniami. Rzuciliby się na niego z krzaków, fakt, ze dwóch by oberwało, ale pozostali rozerwaliby go.
Natura od zawsze eliminuje najsłabsze jednostki.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów