📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bo Andrzej ma legendarnego skila. Już nawet bardowie śpiewają o nim
Swoją drogą, gdyby co 10 osoba na tej wyspie miała broń to by go zastrzelili i tyle. Ale lewica jest przeciwko prawu do posiadania broni
Swoją drogą, gdyby co 10 osoba na tej wyspie miała broń to by go zastrzelili i tyle. Ale lewica jest przeciwko prawu do posiadania broni
Je ba ć Gonciarza, bo to pewnie pod jego filmikiem ten komentarz.
Breivik zrobił jeden poważny błąd, strzelał do swoich rodaków. Lewicowiec, prawicowiec, z centrum bez znaczenia, wszyscy są lepsi od muzułmańskich imigrantów. Europejczyka, bez względu na poglądy można przekonać, albo chociaż podjąć rozmowę, z ciapakiem można rozmawiać tylko mocnymi argumentami, najlepiej 12.7mm
Bo kampił...
Przypomniała mi się misja z CoD: MW2 pod tytułem "No russian". A skoro już przy tym jestem, to mogliby zrobić misję pt. "No muslim". W to bym chętnie pograł. Przechodziłbym ją raz za razem z tą samą satysfakcją.
@hanteran Właśnie dobrze zrobił. Jakby strzelał do muzułmanów to by od razu przybiegli z płaczem i dostali jakieś nowe prawa. Tak pokazał, że nie można bezkarnie wspierać degradacji. Zapominasz, że muzułmanie się panoszą, ale to europejczycy(lewaki) dają im coraz więcej możliwości do tego.
Dla mnie największy jego triumf to to, jak teraz sobie żyje w więzieniu. Kawka, książki, rozrywki, warunki lepsze niż niejeden pracujący Polak. A jak ktoś mówił, żeby więźniowie na siebie zarabiali, żeby nie mieli przywilejów, żeby żyli w najbardziej podstawowych i zatłoczonych celach, to lewaczki się odzywały płaczem: ale prawa człowieka! jak oni się mają zresocjalizować w takich nieludzkich warunkach!
Nie wspomnę już o karze śmierci nawet...
A teraz ich morderca z tego sobie korzysta i ich to wkurwia nieziemsko - i bardzo dobrze
Nie wspomnę już o karze śmierci nawet...
A teraz ich morderca z tego sobie korzysta i ich to wkurwia nieziemsko - i bardzo dobrze
pierwszych zabijał zdrajców swojego narodu a napewno przyszłych zdrajców!
papcio666 napisał/a:
Nie zabiliby go bo gość miałby świadomość, że nie jest jedynym prócz ochroniarzy, który broń posiada i by nie zaryzykował. Chyba, że jest o poziom wyższym świrem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów