18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Problem
Fakerę • 2013-01-12, 10:24
Mąż do żony:
- Cały dzień milczałaś, czy coś się stało?
- A co cię to w ogóle obchodzi? - odparła.
- Jeśli jest coś, co cię martwi i sprawia, że nie otwierasz mordy cały dzień, to chciałbym na przyszłość wiedzieć co to jest.

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
hallux 2013-01-12, 11:27 2
każdy sie czepia, że baby za dużo gadają...a jak już któraś mało mówi to jeszcze gorzej, bo nic sie nie odzywasz, albo że trudno cie poznać, bo nic nie mówisz , albo chuj wie co..trudno wam dogodzić
Zgłoś
Hassos 2013-01-12, 13:01 13
@up.
I tak nie zrozumiesz
Zgłoś
Svenlee 2013-01-12, 14:50
Ja myśle, że to może nie być fake
Mąż spytał zwyczajnie co się stało i zajebał ripostą
Zgłoś
Szalej 2013-01-12, 14:51
@up a ja sprobuje wytłumaczyc. krótko zwiezle i na temat sie odzywac, a nie pierdolic bez sensu byle zeby gadac
Zgłoś
OFF 2013-01-12, 15:15
hallux napisał/a:

każdy sie czepia, że baby za dużo gadają...a jak już któraś mało mówi to jeszcze gorzej, bo nic sie nie odzywasz, albo że trudno cie poznać, bo nic nie mówisz , albo chuj wie co..trudno wam dogodzić

Nie zrozumiałaś tej wstawki,ale to zrozumiałe. Jesteś w końcu kobietą. DO SYPIALNI!

"chcesz? to fajnie, obraź się na mnie
idź do domu, poskarż się mamie
chcesz? to fajnie, zajeb focha
daj mi spokój, spadaj, wynocha.. "
Zgłoś
hallux 2013-01-12, 15:32 2
@up przeczytałam, zrozumiałam i mnie to jebie.. a komentarz nie był do tego pseudokawału...skoro nie zrozumiałeś to mi przykro..no chociaż może nie.a do sypialni z chęcią pójde ale z chęci nie z twojego rozkazu
Zgłoś
OFF 2013-01-12, 15:47
hallux napisał/a:

@up przeczytałam, zrozumiałam i mnie to jebie.. a komentarz nie był do tego pseudokawału...skoro nie zrozumiałeś to mi przykro

No jakby nie było to po to jest opcja komentowania,żeby skomentować daną treść,a nie pisać ot tak z dupy niby na temat,ale jednak nie.

Cytat:

..no chociaż może nie.a do sypialni z chęcią pójde ale z chęci nie z twojego rozkazu

To zdecyduj się,czy Ci przykro..czy może nie. Ja mam na to wyjebane,nie potrzebuję jakiegoś współczucia. Tobie za to widać,że przyda się jakieś zajęcie dla mózgu.
Jak skończysz to dawaj do tej sypialni

"chcesz? to fajnie, obraź się na mnie
idź do domu, poskarż się mamie
chcesz? to fajnie, zajeb focha
daj mi spokój, spadaj, wynocha.. "
Zgłoś
Chupacabra 2013-01-12, 16:20 1
Też mnie ciekawi co to był za powód, że się nie odzywała cały dzień.
Zgłoś
podgor5 2013-01-13, 1:31
to w końcu czemu milczała, wyjaśniło się już?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów